ΑρχικήinetΟ συγγραφέας Eric Roth ετοιμάζει σειρά με τη βιογραφία του John F....

Ο συγγραφέας Eric Roth ετοιμάζει σειρά με τη βιογραφία του John F. Kennedy

Το Netflix κυκλοφορεί τη σειρά με τη βιογραφία του John F. Kennedy, η οποία βασίζεται στο βιβλίο του Fredrik Logevall «JFK: Coming Of Age In The American Century, 1917-1956».

Netflix βιογραφία John F. Kennedy

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Eric Roth, ο οποίος συνέγραψε το επικό αστυνομικό δράμα «Killers of the Flower Moon» του Martin Scorcese, αυτή τη στιγμή εργάζεται σε μια σειρά με τη βιογραφία του προέδρου John F. Kennedy.

Το βιβλίο, που κυκλοφόρησε το 2020, αποτελεί το πρώτο μέρος μιας δίτομης βιογραφίας του John F. Kennedy που εξερευνά τη ζωή από τη γέννησή του μέχρι την περίοδο που υπηρέτησε ως γερουσιαστής της Μασαχουσέτης.

Ο Eric Roth είναι συγγραφέας και εκτελεστικός παραγωγός, ενώ ο Peter Chernin και η Jenno Topping της Chernin Entertainment συμμετέχουν επίσης ως εκτελεστικοί παραγωγοί.

Διαβάστε ακόμα: Δημοσιογράφοι και συγγραφείς στοχοποιούνται από phishing emails

Ο Eric Roth κέρδισε το Όσκαρ Καλύτερου Διασκευασμένου Σεναρίου το 1995 για την ταινία «Forrest Gump» και έκτοτε ήταν υποψήφιος για άλλα έξι Βραβεία Όσκαρ.

Έγραψε το «Killers of the Flower Moon» μαζί με τον βετεράνο σκηνοθέτη Martin Scorcese. Σύμφωνα με το Variety, το Netflix χαρακτηρίζει την επερχόμενη σειρά ως μια αμερικανική εναλλακτική του “The Crown”, μιας εξαιρετικά πετυχημένης σειράς του Netflix που εξερευνά τη βρετανική βασιλική οικογένεια.

Παράλληλα, σύμφωνα με το Deadline, ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Barry Levinson θα αναλάβει τη σκηνοθεσία της ταινίας “Assassination”, ένα αστυνομικό δράμα που εξερευνά τον τρόπο με τον οποίο ο αρχηγός του οργανωμένου εγκλήματος στο Σικάγο, Sam Giancana, σχεδίασε τη δολοφονία του John F. Kennedy ως αντίποινα για τις προσπάθειες του Kennedy να εξουδετερώσει το οργανωμένο έγκλημα.

Ο Barry Levinson κέρδισε το Όσκαρ Καλύτερης Σκηνοθεσίας για την ταινία “Rain Man” (1989) και έχει λάβει έξι υποψηφιότητες για Όσκαρ σε μια εντυπωσιακή καριέρα.

Ο Shia LaBeouf και ο Al Pacino πρόκειται να πρωταγωνιστήσουν στην ταινία, σύμφωνα με το Deadline. Στην ταινία, ο Al Pacino θα υποδυθεί τον Tony Accardo, τον αφέντη της μαφίας.

Ο David, υποψήφιος για Όσκαρ δύο φορές, είναι σεναριογράφος, ενώ οι Corey Large, Jason Sosnoff και Nicholas Celozzi συμμετέχουν ως παραγωγοί.

Netflix βιογραφία John F. Kennedy

Η 308 Enterprises, μια εταιρεία παραγωγής, έχει αναλάβει τη χρηματοδότηση της συγκεκριμένης ταινίας.

Πηγή: irishcentral.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS