ΑρχικήUpdatesΘα κυκλοφορήσει η Apple νέα μοντέλα iPad τον Μάρτιο του 2024;

Θα κυκλοφορήσει η Apple νέα μοντέλα iPad τον Μάρτιο του 2024;

Τον Μάρτιο του 2024, η Apple πρόκειται να κυκλοφορήσει νέα μοντέλα iPad, συμπεριλαμβανομένων των iPad 11ης γενιάς, iPad mini 7ης γενιάς και iPad Air 6ης γενιάς. Το 2024 αναμένεται επίσης ένα αναβαθμισμένο iMac και MacBook Pro με chip M3.

Apple iPad Μάρτιος 2024

Η αφοσίωση των πελατών της Apple είναι εμφανής καθώς ανακοινώνονται οι εξαιρετικές επιδόσεις των επερχόμενων μοντέλων iPad.

Με την πρόσφατη κυκλοφορία των iPhone 15, φαίνεται ότι η Apple επικεντρώνεται ολοένα και περισσότερο στη σειρά των tablet της.

Συναρπαστική εποχή για τους λάτρεις του iPad.

Σύμφωνα με τον αναλυτή της Apple, Mark Gurman, οι λάτρεις των iPad δεν χρειάζεται να περιμένουν πολύ για την επόμενη γενιά συσκευών.

Δείτε ακόμα: Apple: Προσθέτει Crossword Jam+ στο Apple Arcade – Όλες οι λεπτομέρειες

Συγκεκριμένα, ο Gurman υπονοεί ότι το iPad 11ης γενιάς, το iPad mini 7ης γενιάς και το iPad Air 6ης γενιάς αναμένεται να κυκλοφορήσουν τον Μάρτιο του 2024. Επίσης, πιθανώς ετοιμάζεται μια ενημερωμένη έκδοση του iPad Pro, αλλά μάλλον θα ακολουθήσει τα προαναφερθέντα μοντέλα.

USB-C: Το νέο πρότυπο της Apple;

Η πρόσφατη ενσωμάτωση της θύρας USB-C στη σειρά iPhone 15 αποδεικνύει την προσήλωση της Apple σε μια πιο ολοκληρωμένη λύση φόρτισης.

Η συγκεκριμένη κίνηση μπορεί να έχει πιθανές επιπτώσεις στη σειρά των iPad. Πιο συγκεκριμένα, υπάρχει πιθανότητα η πρώτη γενιά του Apple Pencil να καταργηθεί σταδιακά προς όφελος της νεότερης έκδοσης που είναι εξοπλισμένη με USB-C.

Η αναβάθμιση του iPad 9ης γενιάς φαίνεται να είναι στον ορίζοντα, διατηρώντας τη θύρα lightning και επιδεικνύοντας την προτίμηση της Apple για USB-C.

Ενημερωμένα iMac και MacBook Pro

Πέρα από τα iPad, ο τεχνολογικός γίγαντας επιφυλάσσει περισσότερες εκπλήξεις. Σύμφωνα με αναφορές, αναμένεται η παρουσίαση ενός αναβαθμισμένου iMac 24 ιντσών σύντομα, ίσως και την επόμενη εβδομάδα.

Επιπλέον, υπάρχουν σχέδια για την κυκλοφορία μιας αναβαθμισμένης σειράς MacBook Pro το 2024, που θα είναι συμβατή με την νέα γενιά των M3 chip.

Apple iPad Μάρτιος 2024

Η προσέγγιση της Apple στην εικονική πραγματικότητα αποκτά επιπρόσθετη δυναμική, με τo λανσάρισμα VR συσκευών να προγραμματίζεται για το επόμενο έτος.

Πηγή: editorji.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS