ΑρχικήUpdatesInstagram: Δοκιμάζει νέο feed με posts μόνο από verified accounts

Instagram: Δοκιμάζει νέο feed με posts μόνο από verified accounts

Το Instagram σχεδιάζει να αντιγράψει ένα χαρακτηριστικό από την πλατφόρμα X του Elon Musk. Ουσιαστικά, το Instagram δοκιμάζει την προβολή ενός feed, που αποτελείται μόνο από posts επαληθευμένων (verified) accounts.

Instagram feed verified accounts

Η Meta, ιδιοκτήτρια του Instagram, είχε ήδη αντιγράψει το X, πρώην Twitter, με τη δημιουργία της εφαρμογής Threads. Τώρα, φαίνεται ότι και το Instagram πειραματίζεται με μια νέα επιλογή για τους Verified συνδρομητές του, την οποία έχει και το X.

Δείτε επίσης: Instagram: Πώς να προστατεύσεις τα μηνύματά σου;

Η ανακοίνωση ήρθε από τον επικεφαλής του Instagram, Adam Mosseri, ο οποίος αποκάλυψε ότι η νέα λειτουργία θα επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν αναρτήσεις αποκλειστικά από επαληθευμένους λογαριασμούς. Αυτό σημαίνει ότι τα άτομα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε περιεχόμενο από διασημότητες, influencers και brands χωρίς να περιηγηθούν σε ολόκληρο το feed τους.

Αυτό το νέο feed είναι μέρος της ευρύτερης συνδρομητικής υπηρεσίας Meta Verified του Instagram, η οποία περιλαμβάνει έλεγχο ταυτότητας χρήστη και παρέχει πρόσβαση σε πολλά προνόμια. Σύμφωνα με τον Mosseri, αυτή η δυνατότητα έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει την ανακάλυψη περιεχομένου από επιχειρήσεις και δημιουργούς.

Ο Mosseri δήλωσε: “Δοκιμάζουμε έναν τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι μπορούν να εξερευνήσουν το Instagram feed και reels μεταβαίνοντας μόνο σε λογαριασμούς Meta Verified. Το εξερευνούμε ως νέο στοιχείο ελέγχου για τους ανθρώπους και έναν τρόπο για να ανακαλυφθούν οι επιχειρήσεις και οι δημιουργοί. Ενημερώστε μας αν σας ενδιαφέρει να το χρησιμοποιήσετε“.

Δείτε επίσης: Το Meta AI εκπαιδεύτηκε από Facebook και Instagram

Ουσιαστικά, αυτή η νέα επιλογή θα επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν περιεχόμενο από επαληθευμένους χρήστες πιο εύκολα, αλλά ταυτόχρονα ενισχύει την ελκυστικότητα της επαλήθευσης Meta για επιχειρήσεις και δημιουργούς. Αυτό θα μπορούσε να κάνει το Meta Verified μια πιο δελεαστική επιλογή για όσους θέλουν να εμφανίζονται σε μεγαλύτερο κοινό.

Instagram επαληθευμένοι χρήστες
Instagram: Δοκιμάζει νέο feed με posts μόνο από verified accounts

Προς το παρόν, δεν γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη δοκιμή. Το συνδρομητικό πρόγραμμα Meta Verified προσφέρεται από τη Meta για το Instagram και το Facebook. Κυκλοφόρησε νωρίτερα φέτος.

Ένας επαληθευμένος λογαριασμός στο Instagram είναι σημαντικός. Καταρχάς, ο επαληθευμένος λογαριασμός είναι ένα σήμα εμπιστοσύνης για τους χρήστες του Instagram. Η επαλήθευση δείχνει ότι το Instagram έχει επιβεβαιώσει την αυθεντικότητα του λογαριασμού, καθώς και το ότι ανήκει σε μια δημόσια προσωπικότητα, εταιρεία ή οργανισμό. Αυτό δίνει στους χρήστες την αίσθηση ότι ο λογαριασμός είναι αξιόπιστος και αξίζει να τον ακολουθήσουν.

Δείτε επίσης: Instagram: Νέα δυνατότητα επιτρέπει να μοιράζεστε αναρτήσεις feed μόνο με ‘Στενούς Φίλους’

Επιπλέον, ένας επαληθευμένος λογαριασμός στο Instagram παρέχει προστασία από την απάτη και την παραπλάνηση. Καθώς η πλατφόρμα του Instagram γίνεται όλο και πιο δημοφιλής, υπάρχει μια αυξημένη πιθανότητα να συναντήσετε λογαριασμούς που προσποιούνται ότι ανήκουν σε γνωστές προσωπικότητες ή εταιρείες. Οι επαληθευμένοι λογαριασμοί αποτελούν έναν τρόπο για το Instagram να αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα, καθώς οι χρήστες μπορούν γνωρίζουν ότι οι επαληθευμένοι λογαριασμοί είναι πραγματικοί και όχι απάτη.

Το Meta Verified είναι διαθέσιμο στην Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά και την Ινδία και επεκτάθηκε σε περισσότερες αγορές την άνοιξη του 2023.

Πηγή: www.firstpost.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS