ΑρχικήUpdatesΗ Motorola προτείνει να φοράτε το νέο εύκαμπτο κινητό της ως ρολόι

Η Motorola προτείνει να φοράτε το νέο εύκαμπτο κινητό της ως ρολόι

Η Motorola αποκάλυψε στο Lenovo Tech World ’23 την καινοτόμο ιδέα της, το Adaptive Display, ένα Android τηλέφωνο, που μπορεί να λυγίσει με διάφορους τρόπους.

Για παράδειγμα, η πλάκα 6,9 ιντσών μπορεί να λυγίσει σε σχήμα C και να φορεθεί και να λειτουργήσει όπως ένα smartwatch.

Δείτε επίσης: Τι χαρακτηριστικά θα έχει το αναδιπλούμενο «Ultra» της Motorola;

Η Motorola προτείνει να συνδυάσετε αυτή τη λειτουργία με μία από τις νέες λειτουργίες AI που δημιουργεί ταπετσαρία τηλεφώνου ανάλογα με το ντύσιμό σας.

Έχουμε παρατηρήσει κάτι παρόμοιο στα τηλέφωνα Samsung και στα smartwatches Galaxy. Η Adaptive Display μπορεί επίσης να λυγίζει και να καμπυλώνεται προς τα πάνω, προσφέροντας μια πιο εργονομική εμπειρία. Η αυτόνομη θέση της συσκευής που στέκεται μόνη της, διαθέτει μια οθόνη 4,6 ιντσών, ιδανική για βιντεοκλήσεις, πλοήγηση σε κοινωνικά δίκτυα και άλλες καθημερινές εργασίες. Η διάταξη της είναι κατακόρυφη, προσφέροντας απλότητα και λειτουργικότητα.

Δεδομένου ότι πρόκειται για ένα καινοτόμο τηλέφωνο, η τιμολόγηση και η διαθεσιμότητα είναι αδιαμφισβήτητες. Προς το παρόν, αναρωτιέται κανείς πόσο ανθεκτικό μπορεί να είναι το τηλέφωνο, πόσο βιώσιμο είναι να φοράει κανείς κάτι τόσο βαρύ καρπό του και πόσο άβολο μπορεί να γίνει μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά.

Motorola εύκαμπτο κινητό

Υπάρχουν κι άλλα ερωτήματα, φυσικά, αλλά αυτές οι αβεβαιότητες που αναφέρθηκαν παραπάνω, μας κάνουν να πιστεύουμε ότι το τηλέφωνο της Motorola που αντικαθιστά το smartwatch πιθανότατα δεν θα γίνει ποτέ γνωστό στο ευρύ κοινό. Παρ’ όλα αυτά, αξίζει να επαινεθεί η γενναιόδωρη προσπάθεια να φέρει κάτι πρωτοποριακό σε μια αγορά κινητών τηλεφώνων που αργά αλλά σταθερά εξελίσσεται προς την κατεύθυνση των πτυσσόμενων συσκευών.

Δείτε επίσης: Το αναδιπλούμενο Motorola Razr+ (2023) αναμένεται να κυκλοφορήσει «σύντομα»

Πηγή: zdnet.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS