ΑρχικήgamingCities Skylines 2: Προβλήματα Απόδοσης Ανησυχούν τους Παίκτες

Cities Skylines 2: Προβλήματα Απόδοσης Ανησυχούν τους Παίκτες

Το Cities Skylines 2 κυκλοφόρησε πρόσφατα στο Steam, ανεβαίνοντας στην κορυφή των best-sellers με πάνω από 100.000 παίκτες. Ωστόσο, το παιχνίδι αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα απόδοσης, το οποίο επηρεάζει την αξιολόγηση των χρηστών στην πλατφόρμα της Valve.

Cities Skylines 2 προβλήματα απόδοσης

Οι περισσότερες αρνητικές κριτικές από τους χρήστες περιλαμβάνουν παράπονα σχετικά με την απόδοση του δημιουργού της πόλης, παρά την προειδοποίηση του προγραμματιστή, ότι αυτό θα αποτελέσει πρόβλημα πριν από την κυκλοφορία του παιχνιδιού. Οι χρήστες αναφέρουν σημαντικά ζητήματα απόδοσης, με τα fps να παραμένουν σε χαμηλά επίπεδα, ακόμη και σε συσκευές με ισχυρό hardware.

Δείτε ακόμη: Cities Skylines 2: Ο χάρτης θα είναι 5 φορές μεγαλύτερος

Το Cities Skylines 2 αντιμετωπίζει προβλήματα απόδοσης που έχουν δημιουργήσει αντιφάσεις μεταξύ των προγραμματιστών και των παικτών. Οι προγραμματιστές αποκάλυψαν ότι στοχεύουν σε μόλις 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο, ακόμη και σε ισχυρούς υπολογιστές, καθώς θεωρούν, ότι η απόδοση δεν αποτελεί προτεραιότητα. Αντιθέτως, ο επικεφαλής τεχνικός διευθυντής “damsku” υπογράμμισε τη σημασία του να ανταποκρινόμαστε σωστά στη διεπαφή του χρήστη.

Παρά την αναγνώριση της Colossal Order για την ανεπαρκή απόδοση, το παιχνίδι κυκλοφόρησε όπως είχε προγραμματιστεί, προκαλώντας αντιδράσεις στους παίκτες. Η εταιρεία ανακοίνωσε ενημερώσεις που θα διορθώσουν τα προβλήματα απόδοσης, δηλώνοντας ότι τα ζητήματα αναμένουν βελτίωση στο μέλλον.

Η ασυμβατότητα μεταξύ των προσδοκιών των παικτών και των προγραμματιστών οδήγησε σε αντιφάσεις σχετικά με την κυκλοφορία του Cities Skylines 2 και την αντιμετώπιση των προβλημάτων απόδοσης. Η Colossal Order προσπαθεί να διορθώσει αυτά τα προβλήματα για να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του κοινού.

Η Colossal Order προτείνει τα εξής μέτρα για όσους αντιμετωπίζουν χαμηλά FPS στο Cities Skylines 2:

  • Μειώστε την ανάλυση οθόνης στα 1080p
  • Απενεργοποιήστε το Βάθος πεδίου (Depth of Field) και τα Volumetrics
  • Μειώστε το Global Illumination
Cities Skylines 2 προβλήματα απόδοσης

Ο προγραμματιστής δημοσίευσε έναν οδηγό για τη βελτίωση της απόδοσης του Cities Skylines 2. “Με τις μελλοντικές ενημερώσεις, η κατάσταση θα βελτιωθεί σημαντικά”, τόνισε η Colossal Order.

Δείτε ακόμη: Cities Skylines 2: Οι υπεραστικές συναλλαγές αλλάζουν το παιχνίδι

Πηγή: ign.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS