ΑρχικήinetApple Watch: Προβλήματα με την μπαταρία μετά το watchOS 10.1

Apple Watch: Προβλήματα με την μπαταρία μετά το watchOS 10.1

Μετά την κυκλοφορία του watchOS 10.1 (σύμπτωση; ), αρκετοί χρήστες του Apple Watch άρχισαν να παραπονιούνται ότι η μπαταρία του ρολογιού εξαντλείται υπερβολικά γρήγορα.

Apple Watch μπαταρία

Αυτό το πρόβλημα φαίνεται να είναι αρκετά διαδεδομένο, αλλά δεν επηρεάζει όλους τους χρήστες του Apple Watch. Αξίζει, ωστόσο, να σημειωθεί ότι τα άτομα που έχουν αναφέρει το πρόβλημα διαθέτουν διαφορετικά μοντέλα Apple Watch. Αυτό περιλαμβάνει παλαιότερες συσκευές όπως το Αpple Watch Series 4 καθώς και τα νεότερα Apple Watch Series 9 και Αpple Watch Ultra 2.

Δείτε επίσης: Apple Watch: Η double-tap λειτουργία είναι πλέον διαθέσιμη με το watchOS 10.1

Οι επηρεαζόμενοι χρήστες ανέφεραν εξάντληση της μπαταρίας με πολύ πιο γρήγορους ρυθμούς από το φυσιολογικό. Ένας χρήστης στο Twitter ανέφερε ότι το Apple Watch Series 9 ήταν φορτισμένο 100% και μέσα σε μόλις τρεις ώρες είχε εξαντληθεί πλήρως η μπαταρία. Ένας άλλος χρήστης είπε ότι η μπαταρία του Apple Watch Series 7 εξαντλήθηκε κατά 25% σε μόλις 30 λεπτά.

Ταυτόχρονα, πολλοί από αυτούς τους χρήστες λένε επίσης ότι αντιμετωπίζουν προβλήματα με τη φόρτιση του Apple Watch λόγω υπερθέρμανσης της συσκευής. Στην εφαρμογή Ρυθμίσεις, οι χρήστες βλέπουν αυτό το μήνυμα: “Η φόρτιση ήταν σε αναμονή λόγω της θερμοκρασίας του Αpple Watch“. Αυτό σημαίνει ότι σε ορισμένες περιπτώσεις, η μπαταρία συνέχιζε να εξαντλείται, ενώ φόρτιζε το ρολόι.

Δείτε επίσης: Το iOS 17.1 αναβαθμίζει το AirDrop και προσφέρει νέα εμπειρία στο Apple Music

Μια γρήγορη αναζήτηση στο X, πρώην Twitter, αποκαλύπτει την έκταση αυτών των προβλημάτων. Υπάρχουν αρκετά παράπονα από τότε που κυκλοφόρησε το watchOS 10.1 τη Δευτέρα. Ορισμένοι χρήστες λένε ότι το πρόβλημα υπήρχε στο watchOS 10.1 beta και η Apple δεν το αντιμετώπισε.

Ορισμένα παράπονα έχουν επίσης εμφανιστεί στο Reddit και στα Φόρουμ Υποστήριξης της Apple.

Η εταιρεία δεν έχει σχολιάσει ακόμα αυτά τα προβλήματα. Οι σημειώσεις έκδοσης της Apple για το watchOS 10.1 δεν κάνουν καμία αναφορά σε αλλαγές στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας ή στις ρυθμίσεις της μπαταρίας. Η Apple κυκλοφόρησε την πρώτη beta για προγραμματιστές του watchOS 10.2 την Πέμπτη. Ίσως αυτή η ενημέρωση να επιλύει τα προβλήματα με τη μπαταρία του Apple Watch.

watchOS 10.1

Οι ενημερώσεις συχνά φέρνουν τέτοια προβλήματα

Μετά την ενημέρωση του Apple Watch (και άλλων συσκευών), οι χρήστες μπορεί να αντιμετωπίσουν διάφορα προβλήματα. Ένα από τα κύρια προβλήματα είναι η μείωση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας, που παρατηρήθηκε και εδώ. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε διάφορους λόγους, όπως η αυξημένη χρήση της συσκευής μετά την ενημέρωση ή η ύπαρξη κάποιου προβλήματος με το λογισμικό.

Δείτε επίσης: Scary Fast: Το νέο Αpple event για Mac θα γίνει στις 30 Οκτωβρίου

Ένα άλλο κοινό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες, μετά από μια ενημέρωση, είναι η αργή απόκριση της συσκευής. Το Apple Watch μπορεί να γίνεται πιο αργό και να κολλάει κατά καιρούς.

Επιπλέον, ορισμένοι χρήστες αντιμετωπίζουν προβλήματα με τη συνδεσιμότητα του Apple Watch με το iPhone τους.

Αυτά είναι μερικά από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες μετά από μια ενημέρωση του Apple Watch και συνήθως οφείλονται σε κάποιο σφάλμα στο λογισμικό. Όμως, η Apple συνεχίζει να βελτιώνει το λογισμικό της και να παρέχει ενημερώσεις για την αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων.

Πηγή: 9to5mac.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS