ΑρχικήinetNintendo: Νέες ρετρό προσθήκες NES & Game Boy στο Switch

Nintendo: Νέες ρετρό προσθήκες NES & Game Boy στο Switch

Η Nintendo κάνει λόγο για ένα μια νέα παρτίδα κυκλοφοριών στην Online υπηρεσία της Nintendo Switch κονσόλας. Με σκοπό να εμπλουτίσει τις All Time Classic βιβλιοθήκες των θρυλικών κόνσολών NES και Game Boy επαναφέρει στην διάθεση σας τίτλους όπως τα The Mysterious Murasame Castle (1986), Devil World (1984) και Castlevania Legends (1998).

Για πρώτη φορά, το αποκλειστικό της κονσόλας NES, Devil World του Shigeru Miyamoto, λαμβάνει κυκλοφορία στην Βόρεια Αμερική. Ενώ παρόμοιας περίπτωσης κυκλοφορία ήταν για το NES, το The Mysterious Murasame Castle. Είχε βέβαια επανακυκλοφορήσει, στην αμέσως προηγούμενη φορητή κονσόλα της Nintendo (Nintendo 3DS) χωρίς και πάλι να περάσει τα σύνορα της χώρας του ανατέλλοντος ηλίου (Ιαπωνία).

Δείτε ακόμα: Mortal Kombat 1: Λαμβάνει νέα ενημέρωση για το Nintendo Switch

Nintendo NES

DEVIL WORLD

Ένα από τα πρώτα παιχνίδια Famicom των Shigeru Miyamoto, Takashi Tezuka και Koji Kondo, τώρα διαθέσιμο για πρώτη φορά στις ΗΠΑ! Πλοηγηθείτε στους ύπουλους λαβύρινθους και αποφύγετε τις μηχανορραφίες του διαβόλου σε αυτήν την αινιγματική περιπέτεια – αλλά να είστε προσεκτικοί, γιατί στον ΚΟΣΜΟ ΔΙΑΒΟΛΩΝ αυτός ο δαίμονας κάνει όλο το παιχνίδι! Ευτυχώς, οι θαυμαστές του Super Smash Bros.™ Ultimate μπορεί να είναι ήδη εξοικειωμένοι με τις γελοιότητες του ως Assist Trophy: Όπου δείχνει ο διάβολος, ολόκληρος ο λαβύρινθος θα κυλήσει προς αυτή την κατεύθυνση, περιορίζοντας ενδεχομένως τις κινήσεις σας και κλείνοντας τη διαδρομή διαφυγής σας.

The Mysterious Murasame Castle

Μια μυστηριώδης, κακή δύναμη έχει πάρει τον έλεγχο του Κάστρου Murasame στη φεουδαρχική Ιαπωνία. Γίνετε μέλος του Takamaru, ενός γενναίου και νεαρού μαθητευόμενου σαμουράι, και χρησιμοποιήστε τις επιθέσεις με το σπαθί και το shuriken του ενάντια σε σμήνη από εχθρούς σε ένα ταξίδι για να αποκαλύψετε την πηγή του κακού που σπέρνει τον όλεθρο σε όλη τη γη!

Δείτε επίσης: Η βιβλιοθήκη Nintendo 64 του Switch Online προσθέτει νέο παιχνίδι

Δείτε ακόμα: Update στο Nintendo Switch Live! Κυκλοφόρησαν τα Patch Notes

Nintendo Game Boy

Castlevania Legends

Η ιστορία της Castlevania ξεκινά εδώ! Σε αυτή την prequel περιπέτεια της Castlevania εισβάλετε στο κάστρο του Δράκουλα και μπείτε στην καρδιά του κακού σε αυτό το παιχνίδι δράσης-περιπέτειας, που κυκλοφόρησε για την φορητή κονσόλα Game Boy το 1998! Αναλάβετε δράση ως Sonia Belmont, η πρώτη από τους θρυλικούς κυνηγούς βαμπίρ και αντιμετωπίστε τον Prince of Darkness!

Πηγή: nintendolife.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS