ΑρχικήGamingΤο Kingdom Hearts Missing-Link κυκλοφορεί για κινητά το 2024!

Το Kingdom Hearts Missing-Link κυκλοφορεί για κινητά το 2024!

Η Square Enix ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Kingdom Hearts Missing-Link για κινητά, ένα νέο RPG δράσης που βασίζεται στη χρήση του GPS για συσκευές iOS και Android.

Κατά την ανακοίνωση αυτή, η εταιρεία αποκάλυψε επίσης το Kingdom Hearts IV. Τώρα, η Square Enix έδωσε στη δημοσιότητα το νέο τρέιλερ για το Missing-Link, το οποίο “πρόδωσε”, ότι η κυκλοφορία του παιχνιδιού αναμένεται το 2024.

Στο teaser trailer, βλέπουμε κάποιον που είναι πιθανώς ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού στο Scala ad Caelum, μια ειδική μητρόπολη που θα αναγνωρίσουν όσοι έχουν ολοκληρώσει το Kingdom Hearts III. Το teaser παρουσιάζει επίσης τη μάχη του RPG, η οποία φαίνεται σαν ένας συνδυασμός μερικών από τους μηχανισμούς του Kingdom Hearts: Chain of Memories και του τυπικού παιχνιδιού δράσης RPG για κινητά. Επίσης, στο παιχνίδι βλέπουμε μερικούς από τους χαρακτήρες της Disney, όπως την Ariel από τη Μικρή Γοργόνα, τον Simba από το The Lion King και τον Baymax από το Big Hero 6. Αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους χαρακτήρες που συναντάμε στο παιχνίδι.

Δείτε ακόμα: Opera GX: Προσθέτει Aria AI για να βελτιώσει την gaming εμπειρία

Η Square Enix ανακοινώνει ότι αναζητά δοκιμαστές από το Ηνωμένο Βασίλειο και την Αυστραλία για μια αποκλειστική δοκιμή beta του Missing-Link.

Το Kingdom Hearts Missing-Link αναμένεται να κυκλοφορήσει σε iOS και Android κινητά το 2024.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακολουθήστε το αρχικό τρέιλερ του Missing-Link και, στη συνέχεια, δείτε το αποκαλυπτικό τρέιλερ του Kingdom Hearts IV. Επίσης, αξίζει να ρίξετε μια ματιά στο Sora Amiibo που θα κυκλοφορήσει κι αυτό τον επόμενο χρόνο.

Πηγή: gameinformer.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS