ΑρχικήGamingΓιατί η Bungie προκάλεσε αντιδράσεις στους παίκτες;

Γιατί η Bungie προκάλεσε αντιδράσεις στους παίκτες;

Η Bungie δέχεται αντιδράσεις σχετικά με την καθυστέρηση του το Destiny 2:The Final Shape καθώς και για τις απολύσεις προσωπικού.

Bungie αντιδράσεις

Σε ανακοίνωσή της, η εταιρεία αναφέρει ότι αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα συνεργασίας με μέρος του προσωπικού της και αναγνωρίζει τις ανησυχίες των παικτών. Παρόλο που δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα η καθυστέρηση, υπονοείται ότι η κυκλοφορία του “The Final Shape” μπορεί να αναβληθεί. Η Bungie δηλώνει ότι απαιτείται να αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη των παικτών και να δημιουργήσει μια αξέχαστη κυκλοφορία, όπως τα αγαπημένα προηγούμενα παιχνίδια.

Διαβάστε ακόμα: Destiny 2: Η Bungie αποκαλύπτει το σχέδιο για τη διόρθωση του bug κατασκευής όπλων

Η Bungie είναι αποφασισμένη να υπερβεί τις προσδοκίες των παικτών με τη νέα κυκλοφορία “The Final Shape” του Destiny 2. Ανακοίνωσε ότι πάνω από 650 αφοσιωμένοι συνεργάτες εργάζονται για να προσφέρουν μια επική εμπειρία. Επίσης, σχεδιάζει να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για το μέλλον, ξεκινώντας την επόμενη σεζόν προς το τέλος Νοεμβρίου. Τέλος, παρουσίασε ένα φιλόδοξο όραμα για το “The Final Shape,” το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2024.

Bungie αντιδράσεις

Η εταιρεία Bungie δεν ασχολήθηκε με την τρέχουσα κατάσταση του παιχνιδιού “Marathon”, με το extraction-style shooter που αποκαλύφθηκε φέτος. Παρόλο που δεν υπάρχει επίσημη ημερομηνία, φήμες αναφέρουν ότι το “Marathon” έχει αναβληθεί για το 2025.

Πηγή: polygon.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS