ΑρχικήGamingΔιάλυση του Overwatch League: Η Microsoft μπορεί να χάσει $120 εκατ.

Διάλυση του Overwatch League: Η Microsoft μπορεί να χάσει $120 εκατ.

Η Microsoft ενδέχεται να υποστεί απώλειες ύψους 120 εκατομμυρίων δολαρίων λόγω του κλεισίματος του Overwatch League.

overwatch league
  • Η Overwatch League βρίσκεται εδώ και καιρό σε πτώση. Αναμένεται ότι η Activision Blizzard θα συνεργαστεί με την ESL FACEIT Group για τον αγωνιστικό χώρο του Overwatch για τη σεζόν του 2024.

Δείτε επίσης: Νέα πολιτική του Xbox – Από αύριο αποχαιρετήστε τα μη εξουσιοδοτημένα αξεσουάρ

Η κατάσταση για την Overwatch League ήταν πιθανώς προδιαγεγραμμένη για κάποιο διάστημα, καθώς αντιμετώπιζε δυσκολίες στο να διατηρήσει την αρχική επιτυχία και την ορμή της, μετά τις αλλαγές μακριά από τα e-sports και την έλευση της πανδημίας COVID-19 το 2020. Αυτές οι διαταραχές οδήγησαν στην ακύρωση ή αναδιάρθρωση αγώνων που διεξάγονταν σε διάφορες τοποθεσίες στις Ηνωμένες Πολιτείες που οι θαυμαστές μπορούσαν να παρακολουθήσουν, και η ενθουσιώδης ανταπόκριση για τη λίγκα εξασθένησε με την πάροδο του χρόνου.

Στις αρχές αυτού του έτους, οι περισσότερες ομάδες της Overwatch League προσέλαβαν τη βρετανική νομική εταιρεία Sheridans για να τις εκπροσωπήσει και να επιτελέσει μια συμφωνία με την Activision Blizzard. Μετά από διαπραγματεύσεις, ο εκδότης έκανε την προσφορά του, προσφέροντας 6 εκατομμύρια δολάρια σε κάθε οργάνωση, τον Ιούλιο.

Όσον αφορά το μέλλον του e-sports του Overwatch, αναμένεται ότι η Activision Blizzard θα συνεργαστεί με το ESL FACEIT Group για τη διαχείριση της σεζόν του 2024, σύμφωνα με πηγές που είναι εξοικειωμένες με τα σχέδια. Το ESL FACEIT Group δημιουργήθηκε το 2022, αφού η Savvy Games Group αγόρασε τόσο την ESL όσο και την FACEIT σε μια συγχώνευση αξίας 1,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Η οργάνωση, η οποία ανήκει σε σαουδαραβική εταιρεία, διοργανώνει αρκετούς από τους μεγαλύτερους αγώνες esports στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων αυτών για τα παιχνίδια Counter-Strike, League of Legends, Rocket League και Dota 2.

Δείτε ακόμα: Microsoft: Κυκλοφορεί το Copilot AI για επιχειρήσεις

Αυτά τα νέα ανακοινώθηκαν κατά τη διάρκεια του BlizzCon 2023, κατά τη διάρκεια του οποίου η Blizzard παρουσίασε αρκετές αναμενόμενες κυκλοφορίες για τα μεγαλύτερα της παιχνίδια.

Αυτό περιλάμβανε την ανακοίνωση τριών νέων επεκτάσεων για το World of Warcraft, νέες αλλαγές και περιεχόμενο επέκτασης που έρχεται για το Diablo 4, καθώς και μια ματιά σε ό,τι έρχεται στο Overwatch 2 στην Σεζόν 8 (αναμένεται να ξεκινήσει στις 5 Δεκεμβρίου) και μετά.

Πηγή: windowscentral.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS