ΑρχικήinetApple Watch: Θα κυκλοφορήσει σύντομα επίλυση στο πρόβλημα της μπαταρίας

Apple Watch: Θα κυκλοφορήσει σύντομα επίλυση στο πρόβλημα της μπαταρίας

Την περασμένη εβδομάδα, δημοσιεύτηκε η είδηση για ένα πρόβλημα εξάντλησης της μπαταρίας που αντιμετωπίζουν οι χρήστες του Apple Watch και που φαίνεται να διαδίδεται όλο και περισσότερο. Η Apple επιβεβαίωσε την ύπαρξη του προβλήματος και δηλώνει ότι μια διόρθωση είναι στα σκαριά μέσω μιας ενημέρωσης λογισμικού που θα κυκλοφορήσει σύντομα για το watchOS 10.

Δείτε ακόμα: Apple Watch: Η double-tap λειτουργία είναι πλέον διαθέσιμη με το watchOS 10.1

Αυτό το πρόβλημα εξάντλησης της μπαταρίας του Apple Watch φαίνεται να επηρεάζει μια ευρεία γκάμα χρηστών του Apple Watch, συμπεριλαμβανομένων των νεότερων μοντέλων όπως το Apple Watch Series 9 και το Apple Watch Ultra 2, καθώς και παλαιότερων μοντέλων όπως το Apple Watch Series 4. Οι επηρεασμένοι χρήστες αναφέρουν ότι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας τους άρχισε να εξαντλείται ασυνήθιστα γρήγορα μετά την ενημέρωση σε watchOS 10.1.

Η επιστολή της Apple δεν παρέχει επίσης συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με το πόσο εκτεταμένο είναι το πρόβλημα. Δυστυχώς, η Apple δεν παρείχε περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με το πότε θα κυκλοφορήσει αυτή η ενημέρωση.

Δείτε επίσης: Apple: Θα αναβαθμιστούν τα Airpods Max στο μέλλον;

Μια γρήγορη αναζήτηση στο Twitter, ωστόσο, παρέχει εύχρηστες πληροφορίες. Ένας χρήστης αναφέρει ότι το Apple Watch Series 9 αποφορτίστηκε πλήρως σε μόλις τρεις ώρες. Ένας άλλος χρήστης αναφέρει ότι η μπαταρία του Apple Watch Series 7 αποφορτίστηκε κατά 25% σε μόλις 30 λεπτά.

Πηγή: 9to5mac.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS