ΑρχικήΕπιστήμη & ΤεχνολογίαΤο ChatGPT έχει 100 εκατομμύρια εβδομαδιαίους χρήστες

Το ChatGPT έχει 100 εκατομμύρια εβδομαδιαίους χρήστες

Το ChatGPT της OpenAI φαίνεται ότι έχει κάνει αίσθηση στον χώρο του generative AI και συνεχίζει να σημειώνει επιτυχία. Στο πλαίσιο της πρώτης διάσκεψης των προγραμματιστών, της OpenAI, ανακοινώθηκαν νέες λειτουργίες για τα προϊόντα της εταιρείας. Στη διάρκεια αυτής της διάσκεψης, η OpenAI αποκάλυψε ότι το ChatGPT έχει περισσότερους από 100 εκατομμύρια εβδομαδιαίους χρήστες, μια εντυπωσιακή επίδοση για ένα προϊόν που δεν έχει συμπληρώσει ακόμη ένα χρόνο στην αγορά.

Δείτε επίσης: Grok: Το AI bot του Elon Musk που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT

Επίσης, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι έχει πάνω από δύο εκατομμύρια προγραμματιστές στον στόλο της, με πάνω από το 92% από αυτούς να προέρχονται από την συνεργασία με τις εταιρείες της Fortune 500.

Ωστόσο, το επίσημο αυτό νούμερο χρηστών δεν είναι η μοναδική είδηση για αυτήν την εβδομάδα. Η OpenAI ανακοίνωσε επίσης τα «GPTs», που είναι μια νέα επιλογή για οποιονδήποτε επιθυμεί να δημιουργήσει «προσαρμοσμένες εκδόσεις του ChatGPT που συνδυάζουν οδηγίες, επιπλέον γνώση και οποιαδήποτε συνδυασμένη δεξιότητα για συγκεκριμένες χρήσεις. Για παράδειγμα, κάποιες παραλλαγές του περιλαμβάνουν τον “Creative Writing Coach,”, έναν “Tech Advisor” για την αντιμετώπιση προβλημάτων, τον “Laundry Buddy,” που μπορεί να απαντά σε ερωτήσεις σχετικά με λεκέδες και τον “Game Time” που χρησιμοποιείται για την εκμάθηση επιτραπέζιων και χαρτοπαιχνιδιών.

Δείτε ακόμα: Αύξηση των phishing emails κατά 1265%: Ο ρόλος του ChatGPT

Φαίνεται ότι αυτή η προσφορά έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής, ειδικά καθώς η OpenAI δηλώνει ότι «δεν απαιτεί κανένα προγραμματισμό». Συνεπώς ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει εύκολα το δικό του GPT. Μπορείτε να τα δημιουργήσετε για τον εαυτό σας, για εσωτερική χρήση της εταιρείας σας ή και για όλους. Η δημιουργία ενός GPT είναι τόσο απλή όσο το να ξεκινάτε μια συνομιλία, να δίνετε οδηγίες και επιπλέον και να επιλέξετε τι μπορεί να κάνει, όπως να αναζητά στο διαδίκτυο, να δημιουργεί εικόνες ή να αναλύει δεδομένα.

Τα GPTs θα διανέμονται μέσω του GPT Store, που θα λανσαριστεί αργότερα αυτόν τον μήνα.

Επιπλέον, η OpenAI ανακοίνωσε το «GPT-4 Turbo», το οποίο παρέχει μια ενημερωμένη βάση γνώσεων και περισσότερη ισχύ, αλλά λέγεται ότι είναι 3 φορές φθηνότερο για τους προγραμματιστές πραγματικά να το χρησιμοποιούν. Το νέο «Assistants API» μπορεί επίσης να χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη του GPT σε εφαρμογές και να χρησιμοποιεί εργαλεία όπως το «Code Interpreter».

Δείτε επίσης: Η DS Automobiles ενσωματώνει το ChatGPT στα αυτοκίνητά της

Πηγή: 9to5google.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS