ΑρχικήUpdatesGoogle Pixel 8: Μόλις έλαβε την πρώτη του ενημέρωση

Google Pixel 8: Μόλις έλαβε την πρώτη του ενημέρωση

Η Google ξεκίνησε τη διανομή μιας νέας ενημέρωσης λογισμικού για τα τηλέφωνα Pixel, που είναι επίσης η πρώτη για τα πιο πρόσφατα flagship μοντέλα Google Pixel 8 και Google Pixel 8 Pro. Οι σημειώσεις της ενημέρωσης δεν αναφέρουν την άφιξη νέων χαρακτηριστικών, αλλά η ενημέρωση διορθώνει σημαντικά προβλήματα για τα οποία οι χρήστες έχουν παραπονεθεί σε διάφορα online φόρουμ και εφαρμόζεται τόσο στη σειρά Pixel 8 όσο και στα προηγούμενα μοντέλα.

Δείτε επίσης: Google Pixel: Η ανίχνευση ατυχημάτων επεκτείνεται σε πέντε νέες χώρες

Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται μια λύση για προβλήματα που σχετίζονται με την οθόνη και τα γραφικά, συμπεριλαμβανομένου του προβλήματος της «green flash» όταν η οθόνη απενεργοποιείται σε συγκεκριμένες συνθήκες. Η ανάρτηση της Google αναφέρει ένα συγκεκριμένο σενάριο όπου εμφανίζεται το πρόβλημα με την πράσινη οθόνη, αλλά οι χρήστες το έχουν αναφέρει εδώ και καιρό.

Επιπλέον, το πρόβλημα με παρατσούκλι «πράσινο γκόμπλιν» εμφανίζεται με διάφορους τρόπους στα Pixel. Ένας χρήστης κοινοποίησε μια εικόνα του Pixel 8 Pro του στο Reddit με μια κάθετη πράσινη γραμμή στην οθόνη. Άλλοι αναφέρουν την οθόνη τους να αναβοσβήνει τυχαία ή μόνιμη απόχρωση στα πάνελ, είτε εν μέρει είτε σε πλήρη οθόνη. Οι αναφορές χρονολογούνται τουλάχιστον από πριν από δύο χρόνια και φαίνεται να επηρεάζουν τηλέφωνα ακόμα και από την σειρά Pixel 6.

Δείτε ακόμα: Google Pixel: Προβλήματα πρόσβασης μετά την ενημέρωση Android 14

Η Google επίσης επιβεβαιώνει ότι έχει διορθώσει προβλήματα που σχετίζονται με το NFC. Για μια ακόμα φορά, το Reddit αποτυπώνει μια συλλογή παραπόνων που τεκμηριώνουν ανεξήγητα προβλήματα NFC σχετικά με την ασύρματη πληρωμή. Η σειρά Pixel 7 φαίνεται να είναι το κέντρο των προβλημάτων NFC, αλλά οι παραπονούμενοι αναφέρουν προβλήματα και σε προηγούμενα γενιές μοντέλων όπως το Pixel 5 και το Pixel 4. Η πιο πρόσφατη καταγγελία αναφέρει ότι το σύστημα NFC του Pixel 7 Pro απέτυχε μετά την ενημέρωση στο Android 14.

Η Google αναφέρει επίσης ότι έχει διορθώσει ένα πρόβλημα που περιστασιακά προκαλούσε την κακή ευθυγράμμιση των ταπετσαριών. Φαίνεται ότι αυτό το πρόβλημα προστέθηκε για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της φάσης δοκιμής της Android, και αντιμετωπίστηκε, αλλά φαίνεται να επιμένει στις σταθερές εκδόσεις του λογισμικού.

Δείτε επίσης: Google Pixel 8 / Pixel 8 Pro: Μπορεί να υποστηρίζουν ενημερώσεις λογισμικού έως 7 χρόνια

Περιέργως, οι σημειώσεις της ενημέρωσης δεν αναφέρουν τίποτα σχετικά με τη διόρθωση του πρόσφατου προβλήματος πρόσβασης στον αποθηκευτικό χώρο που επηρέασε περιοδικά τους κατόχους του Pixel 8 μετά την εγκατάσταση της πρόσφατης ενημέρωσης Android 14. Η Google δήλωσε ότι διερευνά το πρόβλημα και έκανε διαθέσιμη μια προληπτική διόρθωση μέσω του Google Play, αλλά για τους χρήστες που είχαν τις συσκευές τους κολλημένες, σε μια λούπα επανεκκίνησης ή επαναφοράς στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, δεν φαίνεται να υπάρχει καμία δυνατότητα αντιμετώπισης της κατάστασης προς το παρόν.

Πηγή: digitaltrends.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS