ΑρχικήGamingCoD: Modern Warfare 3: Ξεκλειδώστε αρχεία με challenges!

CoD: Modern Warfare 3: Ξεκλειδώστε αρχεία με challenges!

Νέα ανάρτηση ιστολογίου Call of Duty περιγράφει λεπτομερώς όλα τα challenges που μπορείτε να περιμένετε κατά την κυκλοφορία, συμπεριλαμβανομένων νέων εργαλείων που θα σας βοηθήσουν να ξεκλειδώνετε αρχεία ταχύτερα.

Call of Duty challenges

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα challenges και το level up στο Modern Warfare 3:

Καθημερινά, εβδομαδιαία και επαγγελματικά challenges

Θα σας παρουσιάσουμε μερικούς τύπους challenges που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε στα επίπεδα του Modern Warfare 3. Αυτές οι προκλήσεις χωρίζονται σε καθημερινές, εβδομαδιαίες και challenges καριέρας.

Καθημερινά challenges

Τα καθημερινά challenges σάς δίνουν ένα σύνολο challenges που πρέπει να ολοκληρώνετε κάθε 24 ώρες, και αυτά είναι παρόμοια με αυτά που πρόσφερε το Call of Duty στο παρελθόν. Αυτά θα είναι διαθέσιμα σε multiplayer, Zombies και Warzone.

Δείτε περισσότερα: Hackers επηρεάζουν τη Beta του Modern Warfare 3 ακόμα και στο PlayStation

Challenges καριέρας

Τα challenges καριέρας προσφέρουν σημαντικές ευκαιρίες για να αποκτήσετε ανταμοιβές XP. Αυτά τα challenges θα περιλαμβάνουν στόχους για πολλούς παίκτες, καθώς και την αντιμετώπιση ζόμπι. Αυτοί οι στόχοι μπορεί να περιλαμβάνουν την επίτευξη ενός συγκεκριμένου αριθμού φόνων, νικών και εξολοθρεύσεων, χρησιμοποιώντας συγκεκριμένους τύπους όπλων και εξοπλισμού.

Εβδομαδιαία Challenges

Τα εβδομαδιαία challenges θα είναι διαθέσιμα κάθε εβδομάδα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και κατά τη διάρκεια κάθε πλήρους σεζόν. Ξεκινώντας από την κυκλοφορία του Modern Warfare 3, θα υπάρχουν επτά εβδομαδιαία challenges για πολλούς παίκτες και επτά για τον κόσμο των Zombies, διαθέσιμα σε καθημερινή βάση.

Κάθε εβδομαδιαίο challenge ανταμείβεται με XP κατά την ολοκλήρωσή του. Αν ολοκληρώσετε πέντε εβδομαδιαία challenges για μια συγκεκριμένη εβδομάδα, θα ξεκλειδώσετε ένα ειδικό εργαλείο, που μπορεί να είναι ένα aftermarket τμήμα ή ένα όπλο, ως εβδομαδιαία ανταμοιβή. Αν κερδίσετε όλες τις εβδομαδιαίες ανταμοιβές, θα ξεκλειδώσετε μια νέα ανταμοιβή, όπως ένα νέο camo.

Challenges ξεκλειδώματος οπλοστασίου

Τα challenges ξεκλειδώματος του Armory αποτελούν το νέο σύστημα του Call of Duty που σας επιτρέπει να ξεκλειδώσετε όπλα, εξοπλισμό, προνόμια, killstreaks και συνημμένα που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε περισσότερο. Όταν φτάσετε στο επίπεδο 25, θα ξεκλειδώσετε την πρόσβαση στο σύστημα challenges ξεκλειδώματος εργαλείων οπλισμού και θα αρχίσετε να προχωράτε και να ολοκληρώνετε challenges, ξεκλειδώνοντας νέα αντικείμενα. Κάθε μέρα που ολοκληρώνετε ένα, θα κερδίζετε έναν πόντο έναντι του challenge ξεκλειδώματος ενεργού οπλισμού.

Μέσω αυτών των challenges, υπάρχει μια ποικιλία αντικειμένων που μπορείτε να αποκτήσετε, τα οποία είναι διαθέσιμα στο μενού “Challenge Ξεκλειδώματος Εργαλείων Οπλισμού”.

Call of Duty challenges

Το Modern Warfare 3 θα κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου, και είναι ήδη διαθέσιμο για πρόωρη πρόσβαση. Το Call of Duty αποκάλυψε το πλήρες εργαλείο οπλισμού για το Modern Warfare 3, το οποίο περιλαμβάνει όλα τα όπλα από το MW2.

Πηγή: gamespot.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS