ΑρχικήGamingAssassin’s Creed Red: Η Ιστορία του Yasuke, ενός πραγματικού Samurai

Assassin’s Creed Red: Η Ιστορία του Yasuke, ενός πραγματικού Samurai

Στο νεότερο video game της Ubisoft, το Assassin’s Creed Red, ο ιστορικός χαρακτήρας Yasuke παίζει έναν σημαντικό ρόλο. Ο Yasuke, Samurai και πραγματικό πρόσωπο που ζούσε στις εποχές της φεουδαρχικής Ιαπωνίας, θα είναι ο πρώτος πρωταγωνιστής του Assassin’s Creed που βασίζεται σε πραγματική ιστορία. Η ιστορία του Yasuke, ωστόσο, έχει υποστεί αλλαγές για να ευθυγραμμιστεί με το ύφος και την κατεύθυνση του παιχνιδιού.

Δείτε επίσης: Assassin’s Creed Mirage: Νέα Δυνατότητα Assassin’s Focus

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχει λάβει το Insider Gaming, ο Yasuke ξεκινά το ταξίδι του ως Αφρικανός σκλάβος, αλλά επιζεί μετά από επίθεση στο πλοίο που ταξίδευε. Η αγαπημένη του σκοτώνεται, αλλά αυτός επιβιώνει και φτάνει στην Ιαπωνία, όπου εκπαιδεύεται στον τρόπο των Samurai υπό την επιστροφή του πολέμαρχου Nobunaga.

Οι θεωρίες για τον Yasuke στο Assassin’s Creed Red πρωτοεμφανίστηκαν μετά την αποκλειστική αναφορά νωρίτερα φέτος, η οποία επιβεβαίωσε ότι το παιχνίδι θα έχει δυο πρωταγωνιστικούς playable χαρακτήρες.

Δείτε επίσης: BioWare N7: Δείτε το teaser για το επόμενο Mass Effect

Στην αρχή του παιχνιδιού, η Naoe, η θηλυκή πρωταγωνίστρια, αναζητά εκδίκηση για τον θάνατο του πατέρα της. Οι δύο χαρακτήρες ξεκινούν ως έντονοι εχθροί, αλλά αργότερα γίνονται σύμμαχοι στην επιδίωξή τους για την ενοποίηση της Ιαπωνίας.

Εκτός από τους πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες τον Yasuke και την Naoe, αναφέρονται και άλλοι ιστορικοί χαρακτήρες όπως ο Nobunaga, ο Mitsuhide, ο Hanzo, η Kōdai-in, η Oichi, ο Yoshiaki, ο Kagemitsu, και πολλοί άλλοι. Παραμένει ασαφές εάν η Ubisoft θα χρησιμοποιήσει το πραγματικό όνομα του Yasuke στην τελική έκδοση.

Δείτε ακόμα: Η Ubisoft ανακοινώνει το The Division 3

Πηγή: insider-gaming.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS