ΑρχικήinetΈρευνα του Ipsos Consumer Tracker σχετικά με την τεχνητή νοημοσύνη

Έρευνα του Ipsos Consumer Tracker σχετικά με την τεχνητή νοημοσύνη

Το Ipsos Consumer Tracker διερευνά θέματα που αφορούν τον πολιτισμό, την οικονομία και τους παράγοντες που διαμορφώνουν την καθημερινότητά μας, μέσω ερωτηματολογίων που απευθύνονται σε Αμερικανούς πολίτες.

Ας παρουσιάσουμε ένα ενδιαφέρον γεγονός που ανακαλύψαμε αυτή την εβδομάδα.

ipsos consumer tracker

Ρωτήσαμε για το εκτελεστικό διάταγμα σχετικά με την τεχνητή νοημοσύνη: Πρόσφατα, ο Λευκός Οίκος εξέδωσε μια εκτενή και λεπτομερή εντολή σχετικά με την υπεύθυνη ανάπτυξη και χρήση της τεχνητής νοημοσύνης. Η εντολή περιλαμβάνει συστάσεις για ομοσπονδιακούς οργανισμούς και καθοδηγεί το Κογκρέσο να δράσει σε διάφορους πολιτικούς στόχους.

Τι ανακαλύψαμε: Υπάρχει ισχυρή υποστήριξη, ακόμα και από τα πολιτικά κόμματα, για τις περισσότερες από τις πρωτοβουλίες. Πάνω από το 70% των Δημοκρατικών και των Ρεπουμπλικανών υποστηρίζουν την ανάπτυξη προτύπων για τον έλεγχο της ασφάλειας των συστημάτων τεχνητής νοημοσύνης, με τη θέσπιση βέλτιστων πρακτικών για την ανίχνευση του περιεχομένου της τεχνητής νοημοσύνης, την παροχή σαφών οδηγιών για τη στέγαση και άλλα ομοσπονδιακά προγράμματα για την αποτροπή της χρήσης της τεχνητής νοημοσύνης για τη διάκριση ανθρώπων και τη συνεργασία με άλλες χώρες για την υποστήριξη της υπεύθυνης ανάπτυξης της τεχνητής νοημοσύνης.

Το τελευταίο είναι ήδη σε εξέλιξη. Πολλά έθνη, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ και της Κίνας, συναντήθηκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο αυτό το μήνα και κατέθεσαν μια δήλωση που εξέφραζε ανησυχία, αλλά δεν δημιουργούσε στην πραγματικότητα κατευθυντήριες γραμμές πολιτικής. Θα συναντηθούν ξανά σε έξι μήνες, κάτι που θα μπορούσε κανείς να επισημάνει κυνικά, ότι σε χρόνο τεχνητής νοημοσύνης, είναι ένα εκατομμύριο χρόνια από τώρα.

Δείτε ακόμη: BBTok trojan: Στοχεύει πελάτες 40 τραπεζών στη Λατινική Αμερική

Ακόμη και το ChatGPT 4.0 προβλέπει ότι τους επόμενους έξι μήνες θα συνεχιστεί η ανάπτυξη των τάσεων, διαμορφώνοντας την τεχνητή νοημοσύνη ως ολοένα και σημαντικότερο μέρος του κόσμου της τεχνολογίας και των επιχειρήσεων.

Μια πρόταση για την αναβάθμιση της οικονομικής υποστήριξης της τεχνητής νοημοσύνης στην έρευνα είναι να διασπάσουμε την διχοτόμηση που υπάρχει. Αυτή η πρόταση έχει την υποστήριξη του 60% των Δημοκρατικών, ενώ μόνο το 43% των Ρεπουμπλικανών την υποστηρίζει.

Πηγή: ipsos.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS