ΑρχικήHow ToSnapchat: Πώς να δημιουργήσετε Group Chats;

Snapchat: Πώς να δημιουργήσετε Group Chats;

Το Snapchat έχει μερικές πολύ ενδιαφέρουσες δυνατότητες, όπως AR selfie filters, stories και geo-filters. Μία άλλη χρήσιμη δυνατότητα είναι η επιλογή Snapchat Group Chat, η οποία σας επιτρέπει να συνδέεστε με φίλους, να μοιράζεστε εμπειρίες και να ενημερώνεστε για διάφορα θέματα.

Snapchat Group Chats

Το Group Chats του Snapchat σας επιτρέπει να παραμείνετε συνδεδεμένοι με έως και 200 ​​φίλους σας. Η δημιουργία μιας ομαδικής συνομιλίας είναι απλή και φιλική προς το χρήστη.

Δείτε επίσης: Πώς να χρησιμοποιήσετε τα εφέ στο Snapchat;

Ωστόσο, η έναρξη και ο χειρισμός των ομαδικών συνομιλιών είναι απλές διαδικασίες όταν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε. Απλώς θυμηθείτε ότι τα snaps σε ομαδικές συνομιλίες δεν θα διατηρήσουν Snap Streaks με μεμονωμένους φίλους. Εάν θέλετε να διατηρήσετε ζωντανό ένα streak με έναν συγκεκριμένο φίλο, συνεχίστε να του στέλνετε μεμονωμένα snaps.

Δείτε επίσης: Snapchat: Πώς να ανακτήσετε έναν παραβιασμένο λογαριασμό;

Πώς να δημιουργήστε ένα Group Chat στο Snapchat;

  • Μεταβείτε στην οθόνη “Chat πατώντας το εικονίδιο συνομιλίας που βρίσκεται στο κάτω μέρος της οθόνης
  • Όταν βρίσκεστε στην οθόνη συνομιλίας, αγγίξτε το εικονίδιο για να ξεκινήσετε μια νέα συνομιλία.
  • Επιλέξτε τους φίλους που θέλετε να συμπεριλάβετε στο Group Chat από τη λίστα φίλων σας. Μπορείτε να επιλέξετε έως και 200 ​​φίλους για να συμμετάσχετε στην ομάδα.
  • Αφού επιλέξετε τους φίλους σας, πατήστε το κουμπί “Chat“. Έτσι, θα δημιουργήσετε την Ομαδική συνομιλία σας.
  • Τώρα, εσείς και οι επιλεγμένοι φίλοι σας μπορείτε να αρχίσετε να μοιράζεστε snaps, μηνύματα και άλλα μέσα στην ομάδα.
  • Για να εισέλθετε στο Group Chat σας στο Snapchat, επιστρέψτε στην οθόνη Chat και εντοπίστε την ομάδα που δημιουργήσατε. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Search, πατώντας το εικονίδιο του μεγεθυντικού φακού, για να εντοπίσετε γρήγορα τις Ομάδες σας.

Δείτε επίσης: Πώς να κρύψετε το Snapchat story σας από συγκεκριμένα άτομα

Snapchat ομαδικές συνομιλίες

Tips για Group Chats στο Snapchat

Δημιουργήστε ομάδες με βάση τα ενδιαφέροντα, τις δραστηριότητες ή τους κοινούς φίλους. Αυτό θα σας βοηθήσει να έχετε πιο συντονισμένες συζητήσεις και να αποφεύγετε τη σύγχυση.

Επίσης, μπορείτε να θέσετε κανόνες. Καθορίστε τις αναμενόμενες συμπεριφορές και τους περιορισμούς στην επικοινωνία. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τον σεβασμό των άλλων μελών, την αποφυγή του spamming ή την απαγόρευση της διανομής ανεπιθύμητου περιεχομένου.

Για να διατηρήσετε το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή στις ομαδικές συζητήσεις, προσθέστε ποικιλία στα μηνύματα σας. Χρησιμοποιήστε κείμενο, φωτογραφίες, βίντεο, αυτοκόλλητα και φίλτρα για να δημιουργήσετε ενδιαφέρουσες και διασκεδαστικές συζητήσεις.

Ανταποκριθείτε έγκαιρα στα μηνύματα των άλλων μελών. Απαντήστε σε ερωτήσεις, σχολιάστε τις απόψεις των άλλων και εκφράστε τη γνώμη σας. Αυτό θα δείξει το ενδιαφέρον και τη δέσμευσή σας στην ομάδα.

Τέλος, μην ξεχνάτε να διατηρείτε την ασφάλεια και την ιδιωτικότητά σας στις ομαδικές συζητήσεις. Μην αποκαλύπτετε προσωπικές πληροφορίες ή ευαίσθητα δεδομένα.

Οι ομαδικές συνομιλίες του Snapchat προσφέρουν έναν απλό και ευχάριστο τρόπο σύνδεσης και κοινής χρήσης snaps με φίλους.

Πηγή: www.gadgetsnow.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS