ΑρχικήGamingStarfield: Προβλήματα και Κριτικές μετά την κυκλοφορία

Starfield: Προβλήματα και Κριτικές μετά την κυκλοφορία

Πέρασαν σχεδόν τρεις μήνες από την κυκλοφορία του Starfield και έχει γίνει ένα ξεχωριστό φαινόμενο. Παρά τα ανάμεικτα σχόλια, το Starfield κατάφερε να πουλήσει πάνω από δέκα εκατομμύρια αντίτυπα μέσα σε λίγες ημέρες, καθιστώντας το τη μεγαλύτερη κυκλοφορία στην ιστορία της Bethesda.

Starfield

Με την πάροδο του χρόνου, όμως, η φήμη του παιχνιδιού έχει κλονιστεί, καθώς όλο και περισσότεροι παίκτες και κριτικοί αντιλαμβάνονται ότι υπήρξε υπερβολική διαφήμιση και δεν προσέφερε αυτό που ήλπιζαν. Στο Steam, ο αριθμός των παικτών του παιχνιδιού έχει μειωθεί σημαντικά, καθώς περισσότεροι παίκτες αποστασιοποιούνται από το RPG της Bethesda Game Studios. Από 330,597 παίκτες, ο αριθμός μειώθηκε στους 22,709 μέσα σε 24 ώρες.

Δείτε ακόμη: Todd Howard: Η Bethesda ανακοίνωσε πολύ νωρίς το The Elder Scrolls VI

Τις προηγούμενες ημέρες, ο αριθμός των παικτών του Skyrim υπερέβη τον αριθμό παικτών του Starfield κατά περίπου 1000 χρήστες. Πολλοί παίκτες αναμένεται να επιστρέψουν στο Fallout 4 με την κυκλοφορία του αναβαθμισμένου HD πακέτου από την Bethesda Game Studios. Αυτή η αναβάθμιση αναμένεται να επαναφέρει χιλιάδες παίκτες πίσω.

Το Starfield ήταν ένα φιλόδοξο έργο που βρισκόταν υπό ανάπτυξη επί χρόνια. Ωστόσο, κατά την ανάπτυξή του, συνάντησε μία κάπως προβληματική πορεία.

Παρουσίασε ένα σύμπαν γεμάτο ευκαιρίες, αλλά γρήγορα έγινε φανερό ότι αυτές οι ευκαιρίες ήταν απλά επαναλήψεις της ίδιας φόρμουλας που είχαν αναπτυχθεί ξανά και ξανά.

Δυστυχώς δεν έκανε καμία εντύπωση. Οι φατρίες, οι αποστολές, οι σύντροφοι, ακόμα και οι κακοί, όλα αυτά δεν προκάλεσαν καμία μοναδική αίσθηση.

Για έναν λάτρη επιστημονικής φαντασίας, το Starfield προσφέρει ατελείωτες δυνατότητες στις μάχες. Παρ’ όλα αυτά, η εξερεύνηση των 1000+ πλανητών του παιχνιδιού μπορεί να γίνει γρήγορα μια κουραστική περιπέτεια, προσφέροντας τελικά ελάχιστες ανταμοιβές.

Ακόμη και η “καινοτόμος ολοκλήρωση του παιχνιδιού” αποδείχθηκε ότι ήταν ένας τελείως αναποτελεσματικός κύκλος που χάνει την μαγεία του πολύ γρήγορα.

Starfield

Είναι περίεργο που το παιχνίδι Skyrim, ένα από τα μεγαλύτερα RPG open-world παιχνίδια όλων των εποχών, έχει μεγαλύτερη απήχηση από το Fallout 4, που αναμφισβήτητα είναι το πιο δημοφιλές παιχνίδι μετα-αποκαλυπτικού gaming.

Διαβάστε σχετικά: Fallout 5: Θα μπορούσε να επωφεληθεί από μια αλλαγή τοπίου

Είναι πραγματικά δύσκολο να φανταστεί κανείς έναν κόσμο όπου χιλιάδες άνθρωποι παίζουν το Starfield σε 12 χρόνια από τώρα, ακριβώς όπως συμβαίνει με το Skyrim.

Πηγή: insider-gaming.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS