ΑρχικήUpdatesGoogle Maps: Νέες λειτουργίες για βελτίωση της πλοήγησης

Google Maps: Νέες λειτουργίες για βελτίωση της πλοήγησης

Το Google Maps, αποκτά νέες λειτουργίες, όπως βελτιωμένες οδηγίες, αντιδράσεις emoji και λίστες συνεργασίας.

Google Maps νέες λειτουργίες

Όλες αυτές οι νέες δυνατότητες έχουν προστεθεί στο Google Maps, προκειμένου οι χρήστες να μπορούν να μετακινούνται πιο εύκολα και άνετα κατά τη διάρκεια των εορτών που αναμένουμε.

Το Google Maps προσθέτει μια βελτιωμένη λειτουργία οδηγιών για τη συγκοινωνία, προτείνοντας διάφορες διαδρομές ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Θα έχετε νέες επιλογές, όπως τις βέλτιστες διαδρομές, λιγότερες μετακινήσεις, λιγότερο περπάτημα, προσβασιμότητα για άτομα με αναπηρία και χαμηλότερο κόστος. Επιπλέον, το Google Maps θα σας δείχνουν τη σωστή είσοδο και έξοδο από τους σταθμούς, για να μην επιβιβάζεστε σε λάθος τρένο.

Δείτε ακόμη: Google Maps: Νέες Βελτιώσεις με τη χρήση Τεχνητής Νοημοσύνης (AI)

Αυτές οι νέες λειτουργίες κάνουν πολύ πιο εύκολη τη μετακίνηση στα αγαπημένα σας μέρη με το Google Maps

Οι οδηγίες για την κίνηση στο Google Maps περιλαμβάνουν επιλογές για ποδηλασία και κοινή χρήση διαδρομής. Επίσης, οι κάτοικοι μιας πόλης μπορούν να αγοράσουν κάρτες μετακίνησης μέσω της ίδιας εφαρμογής. Μία εξαιρετικά νέα λειτουργία είναι η δυνατότητα συνεργασίας σε λίστες. Οι χρήστες θα μπορούν να δημιουργήσουν μια κοινή λίστα, στην οποία τόσο αυτοί όσο και οι φίλοι τους μπορούν να ψηφίσουν προορισμούς χρησιμοποιώντας emojis και να αποφασίσουν τί θα επισκεφτούν με βάση τα αποτελέσματα των ψήφων. Οι λίστες μπορούν να κοινοποιηθούν με φίλους ή μέλη της οικογένειας μέσω κειμένου ή άλλων εφαρμογών ανταλλαγής μηνυμάτων.

Google Maps νέες λειτουργίες

Τα emoji γίνονται όλο και πιο χρήσιμα, καθώς μπορείτε τώρα να αντιδράτε σε φωτογραφίες και κριτικές χρηστών χρησιμοποιώντας τα από το Google Emoji’s Kitchen. Όπως αναφέρεται στο επίσημο ιστολόγιο, ορισμένες από τις νέες λειτουργίες, όπως οι αντιδράσεις emoji, είναι πλέον διαθέσιμες για Android και iOS. Επιπλέον, άλλες βελτιώσεις στην επικοινωνία και στις λίστες συνεργασίας θα κυκλοφορήσουν τις επόμενες εβδομάδες.

Πηγή: sammobile.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS