ΑρχικήUpdatesWindows 10 22H2 Copilot: Κυκλοφορεί η έκδοση 19045.3757

Windows 10 22H2 Copilot: Κυκλοφορεί η έκδοση 19045.3757

Η Microsoft κυκλοφορεί preview της έκδοσης 19045.3757 (KB5032278) για τα Windows 10 22H2 για μέλη του προγράμματος Windows Insider.

Windows 10 Copilot

Η έκδοση αυτή περιλαμβάνει την ενσωμάτωση του Copilot για τους χρήστες των Windows 10.

Δείτε περισσότερα: Godeal24 Black Friday Deal: Windows 11 με 7.50 € και Lifetime Office 2021 με 14.85€

Παρακάτω το changelog:

Με αυτή την ενημέρωση, ξεκινάμε την κυκλοφορία του Copilot για συσκευές με Windows 10, έκδοση 22H2 Home και Pro στα Windows (σε προεπισκόπηση). Οι Windows Insiders στην προεπισκόπηση έκδοσης με κατάλληλες συσκευές3 με Windows 10, έκδοση 22H2 που ενδιαφέρονται να δοκιμάσουν το Copilot στα Windows, μπορούν να το εγκαταστήσουν πηγαίνοντας στις Ρυθμίσεις > Ενημέρωση και ασφάλεια > Windows Update και ενεργοποιώντας την επιλογή “Λήψη των τελευταίων ενημερώσεων μόλις είναι διαθέσιμα” και Έλεγχος για ενημερώσεις. Οι Windows Insiders στο Κανάλι προεπισκόπησης έκδοσης, που έχουν ήδη λάβει την προηγούμενη ενημέρωση, θα δουν σύντομα το Copilot στα Windows. Σας υπενθυμίζουμε ότι αυτή θα είναι μια σταδιακή κυκλοφορία μέσω ελεγχόμενης διάθεσης χαρακτηριστικών (CFR) στους επόμενους μήνες.

Το Copilot στα Windows εμφανίζεται στη δεξιά πλευρά της γραμμής εργασιών στα Windows 10. Αφού το επιλέξετε, το Copilot εμφανίζεται στη δεξιά πλευρά της οθόνης σας. Δεν επικαλύπτει το περιεχόμενο της επιφάνειας εργασίας και δεν φράζει τα ανοιχτά windows των εφαρμογών.

Οι συσκευές με Windows 10 Pro στην έκδοση 22H2 που χρησιμοποιούνται από οργανισμούς δεν θα περιλαμβάνονται στην αρχική έκδοση του Copilot για Windows. Επίσης, οι συσκευές με Windows 10 Enterprise και Education έκδοσης 22H2 δεν θα περιλαμβάνονται στην αρχική διάθεση του Copilot για Windows. Για να προετοιμαστούν για τη χρήση του Copilot στα Windows 10, οι διαχειριστές IT μπορούν να κάνουν κλικ εδώ για να μάθουν πώς μπορούν να διαχειριστούν το Copilot στα Windows για τον οργανισμό τους.

Δείτε ακόμη: Windows 11: Σύντομα θα μπορείτε να απεγκαταστήσετε περισσότερα inbox apps

Windows 10 Copilot

Γνωστά προβλήματα

  • Η τρέχουσα έκδοση του Copilot στα Windows δεν υποστηρίζει τη κατακόρυφη τοποθέτηση της γραμμής εργασιών στα δεξιά ή στα αριστερά της οθόνης. Για να χρησιμοποιήσετε το Copilot στα Windows 10, βεβαιωθείτε ότι η γραμμή εργασιών του υπολογιστή σας βρίσκεται οριζόντια στο πάνω ή στο κάτω μέρος της οθόνης.
  • Ενδέχεται να παρατηρήσετε μια μικρή αστάθεια όταν πατάτε το κουμπί “Ανανέωση” στην εμπειρία του Copilot. Ακόμα, με το να κάνετε κλικ σε συνδέσμους μέσα στο Copilot ή με το να κλείσετε το Microsoft Edge ή το Copilot, μπορεί να προκληθεί διακοπή λειτουργίας του Copilot και του Microsoft Edge.
  • Προς το παρόν, το Copilot δεν υποστηρίζει πολλαπλές οθόνες. Το εικονίδιο θα εμφανίζεται μόνο στην κύρια οθόνη και στη γραμμή εργασιών.

Διαβάστε σχετικά: Windows Copilot: Τα εικονίδια της επιφάνειας εργασίας μετακινούνται μεταξύ των οθονών

Πηγή: neowin.net

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS