ΑρχικήinetSamsung TV: Επτά δωρεάν κανάλια, μαζί με το Sky και ένα παιδικό

Samsung TV: Επτά δωρεάν κανάλια, μαζί με το Sky και ένα παιδικό

Εκατομμύρια Βρετανοί μπορούν να απολαύσουν επτά δωρεάν κανάλια στην Samsung TV τους αυτήν την εβδομάδα, στην πιο πρόσφατη ανακοίνωση της τηλεοπτικής βιομηχανίας.

Δείτε επίσης: Πότε θα κυκλοφορήσει το Samsung Galaxy S24;

Samsung TV

Και ένα από αυτά είναι ένα πρόσφατα κυκλοφορηθέν κανάλι, το Sky. Η λίστα των δωρεάν καναλιών που προσφέρει η Samsung μέσω διαδικτύου διευρύνεται διαρκώς, προσφέροντας εναλλακτικές λύσεις στους χρήστες του Freeview. Ορισμένο από το περιεχόμενο μπορεί ήδη να βρεθεί στο Freeview, αλλά είναι ιδανικό αν δεν έχετε μια πολύ καλή σύνδεση.

Το κανάλι Sky που αναφέρεται είναι το Sky Mix, το οποίο εκκινήθηκε μόλις τον περασμένο μήνα για να αντικαταστήσει το Pick. Περιλαμβάνει μια σειρά από κλασικές εκπομπές καθώς και δημιουργίες του Sky. Το Sky Mix μπορεί να βρεθεί στο κανάλι 4155 μέσω κατάλληλων τηλεοράσεων Samsung TV.

Το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι Challenge είναι διαθέσιμο για streaming στον αριθμό 4124. Κάποια από τα άλλα νέα προϊόντα είναι θεματικά κανάλια. Υπάρχει ένας σταθμός αφιερωμένος αποκλειστικά στον Dennis & Gnasher για τα παιδιά στον αριθμό 4623. Οι θαυμαστές της εκπομπής Eggheads μπορούν να παρακολουθήσουν κλασικά επεισόδια στον αριθμό 4121. Υπάρχει επίσης ένα δίκτυο εγκληματικότητας (4104) και Πραγματικές Ζωές από τα ITV Studios (4219). Επίσης, οι ειδήσεις του CNBC εκπέμπονται στον αριθμό καναλιού 4310.

Δείτε ακόμα: Samsung: Επιβεβαίωσε την κυκλοφορία των Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Flip 7
  • Crime Network – 4104
  • Eggheads – 4121
  • Challenge – 4124
  • Sky Mix – 4155
  • True Lives by ITV Studios – 4219
  • CNBC – 4310
  • Dennis & Gnasher – 4623
δωρεάν κανάλια

Η κίνηση έρχεται καθώς η Samsung ανακοίνωσε πρόσφατα ότι ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μια ενημέρωση για το Samsung TV Plus. Αναμένεται να βοηθήσει τους θεατές να βρίσκουν πιο γρήγορα τις εκπομπές που θέλουν με ένα ανανεωμένο αρχικό παράθυρο που διαθέτει χαρακτηριστικά ανακάλυψης.

Ο αριθμός των θεατών του Samsung TV Plus έχει αυξηθεί κατά περισσότερο από 60% σε σύγκριση με πέρυσι, σε ολόκληρο τον κόσμο.

Δείτε επίσης: Samsung: Ποια τα Χαρακτηριστικά των νέων πτυσσόμενων κινητών της;

Τα επτά δωρεάν κανάλια είναι διαθέσιμα σε όλες τις περιοχές. Η Samsung έχει επεκτείνει την κάλυψη των δωρεάν καναλιών σε όλο τον κόσμο, προσφέροντας τη δυνατότητα πρόσβασης σε αυτά ανεξαρτήτως της γεωγραφικής περιοχής.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η διαθεσιμότητα των δωρεάν καναλιών μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον τύπο της Samsung τηλεόρασης που έχετε. Ορισμένα μοντέλα μπορεί να προσφέρουν περισσότερα κανάλια από άλλα, ενώ άλλα μπορεί να έχουν περιορισμένη διαθεσιμότητα.

Για να επιβεβαιώσετε αν τα δωρεάν κανάλια είναι διαθέσιμα στην περιοχή σας, συνιστούμε να ελέγξετε την ενημερωμένη λίστα καναλιών που παρέχει η Samsung για το συγκεκριμένο μοντέλο τηλεόρασης που διαθέτετε. Μπορείτε να βρείτε αυτές τις πληροφορίες στον ιστότοπο της Samsung ή στο εγχειρίδιο χρήσης της συσκευής.

Πηγή: The Sun

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS