ΑρχικήReviewsΝέα Εφαρμογή Dreams από τη Procreate για iPad

Νέα Εφαρμογή Dreams από τη Procreate για iPad

Η Procreate, πρωτοπόρος στη δημιουργία εικονογραφήσεων για το iPad, παρουσίασε το νέο της λογισμικό με το όνομα "Dreams". Σχεδιασμένο για να διευκολύνει τη δημιουργία πλούσιων 2D animations, εκφραστικών βίντεο και συναρπαστικών ιστοριών, το Dreams υπόσχεται δυνατότητες που μπορούν να αξιοποιηθούν από κάθε χρήστη.

Η Procreate, πρωτοπόρος στη δημιουργία εικονογραφήσεων για το iPad, παρουσίασε το νέο της λογισμικό με το όνομα “Dreams”. Σχεδιασμένο για να διευκολύνει τη δημιουργία πλούσιων 2D animations, εκφραστικών βίντεο και συναρπαστικών ιστοριών, το Dreams υπόσχεται δυνατότητες που μπορούν να αξιοποιηθούν από κάθε χρήστη.

Διαβάστε ακόμη: Windows Hello: Σοβαρή ευπάθεια σε φορητούς υπολογιστές

Χαρακτηριστικά Procreate Dreams

Στις 22 Νοεμβρίου, η εφαρμογή Procreate Dreams κυκλοφόρησε επίσημα. Παρακάτω περιγράφονται τα χαρακτηριστικά και οι δυνατότητες της:

  • Σχεδίαση και ζωγραφική με τα δημοφιλή πινέλα του Procreate
  • Εγγραφή κίνησης ή εφέ με αφή
  • Χρονογραμμή πολλαπλών αφής σχεδιασμένη για animation
  • Επεξεργασία ήχου και βίντεο με φωνητικά, μουσική και ηχητικά εφέ
  • Λειτουργία σκηνής που επιτρέπει τη δημιουργία μαζικών σκηνικών
  • Eternal History για μη καταστροφική επεξεργασία
  • Σχεδιασμένο για iPad και Apple Pencil

Επιπλέον χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν keyframes, πραγματική απόδοση σε πραγματικό χρόνο, onion skins και κείμενο. Η τιμή της εφαρμογής είναι $19.99 ως one-time αγορά χωρίς συνδρομή, με την ελπίδα της Procreate να προσελκύσει μια νέα γενιά δημιουργών με αυτήν την προσιτή πρόταση.

Διαβάστε επίσης: MediaTek: Το Dimensity 8300 φέρνει Generative AI σε mid-range phones

Το teaser που παρουσιάστηκε τον Σεπτέμβριο περιγράφει το Dreams ως μια νέα εφαρμογή animation με ισχυρά εργαλεία που είναι προσβάσιμα από όλους. Με τη δυνατότητα δημιουργίας χειροποίητων animations και κινούμενων γραφικών, καθώς και τη δυνατότητα ενίσχυσης με φωτογραφίες, βίντεο και ήχο, το Dreams υπόσχεται μια εκτεταμένη εμπειρία δημιουργίας για κάθε χρήστη.

Διαβάστε σχετικά: Bard AI: Βελτιώνει την κατανόηση των βίντεο στο YouTube

Πηγή πληροφοριών: https://9to5mac.com

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS