ΑρχικήUpdatesiPhone SE 4: Αποχαιρετά το Touch ID;

iPhone SE 4: Αποχαιρετά το Touch ID;

Πληροφορίες υποδηλώνουν ότι το iPhone SE 4 θα αποχωριστεί το κουμπί Home και ότι το Touch ID δεν θα επιστρέψει ούτε για το iPhone 16.

iPhone SE 4 Touch ID

Φαίνεται ότι η Apple εγκαταλείπει το Touch ID (ταυτοποίηση με δακτυλικά αποτυπώματα) υπέρ του Face ID. Αναφέρεται ότι αρχικά αμφισβητήθηκε το Face ID κατά την κυκλοφορία του iPhone X το 2017, αλλά τώρα θεωρείται αξιόπιστο και απαραίτητο. Η ασφάλεια του Face ID εξάλλου δε συγκρίνεται με το Touch ID. Το Face ID παραμένει το αγαπημένο μας χαρακτηριστικό και αποτελεί καθοριστικό λόγο για την παραμονή μας στο iPhone.

Δείτε επίσης: iPhone SE 4: Μπορεί να αποκτήσει το ‘Action Button’ του iPhone 15 Pro

Σε αντίθεση με τα δακτυλικά αποτυπώματα, το Face ID της Apple αναγνωρίζει αξιόπιστα τον χρήστη κάθε φορά, προσφέροντας ευκολία και ασφάλεια. Το Face ID ανοίγει αυτόματα το BitWarden και μας βοηθάει στις καθημερινές μας εργασίες, όπως τον έλεγχο του τραπεζικού μας λογαριασμού. Η ικανοποίησή μας για τον τρόπο λειτουργίας της σάρωσης στο iPhone, ακόμη και χωρίς το κουμπί Home, είναι εμφανής.

Από την άλλη, η εγκατάλειψη της ιδέας του Touch ID ως εφεδρικής επιλογής είναι ανησυχητική, καθώς ένας leaker δηλώνει ότι η Apple έχει σταματήσει την παραγωγή των chip για το Touch ID. Η διατήρηση του Touch ID ως εναλλακτικής επιλογής είναι ζωτικής σημασίας, ειδικά σε περιπτώσεις όπως οι ζεστές ημέρες κατά τις οποίες το Face ID μπορεί να αντιμετωπίσει δυσκολίες λόγω των γυαλιών ηλίου.

iPhone SE 4 Touch ID

Παρόλα αυτά, είναι ευχάριστο το γεγονός, ότι το Touch ID του iPhone SE 4 θα είναι συμβατό με τη θύρα Lightning.

Διαβάστε σχετικά: Flipper Zero: Εξακολουθεί να κρασάρει iPhone (ακόμα και με iOS 17)

Πηγή: tomsguide.com

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS