ΑρχικήUpdatesSamsung Galaxy S24: Επίκεντρο η Τεχνητή Νοημοσύνη και το S-Pen

Samsung Galaxy S24: Επίκεντρο η Τεχνητή Νοημοσύνη και το S-Pen

Παρόλο που Samsung σταμάτησε την παραγωγή της σειράς Galaxy Note το 2020, μία από τις πιο καινοτόμες λειτουργίες της «εγκαταστάθηκε» στην σειρά Galaxy S. Η Samsung δεν αποχωρεί από αυτήν την παράδοση με το Galaxy S24 Ultra, που προσφέρει μια λειτουργία που θα ενισχύσει αυτήν την κλασική τεχνολογία του S-Pen.

Δείτε επίσης: Samsung: Επιβεβαίωσε την κυκλοφορία των Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Flip 7

Ο καινούργιος κόσμος των smartphones προσανατολισμένος από την τεχνητή νοημοσύνη, ένας τομέας που εισήχθη για πρώτη φορά από τη Google με το λανσάρισμα του Pixel 8 Pro, θα είναι σύντομα μέρος της οικογένειας και του Galaxy S24.

Η Samsung έχει ήδη αποκαλύψει το Samsung Gauss, το θεμέλιο της τεχνητής νοημοσύνης που θα εμφανίζονται εντός του hardware της επόμενης Galaxy S σειράς, μαζί με ορισμένες πιθανές λειτουργίες.

Τώρα, η προσπάθεια για προώθηση της τεχνητής νοημοσύνης έχει αποκαλυφθεί από τη Samsung με τις δύο ονομασίες “AI Smartphone” και “AI Phone” που κεντρίζουν το ενδιαφέρον στην Ε.Ε. και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Δείτε επίσης: Samsung: Ποια τα Χαρακτηριστικά των νέων πτυσσόμενων κινητών της;

Επίσης στο πρόσφατο event ανακοίνωσης του Exynos 2400 επεξεργαστή, η Samsung είχε παρουσιάσει ένα demo που έδειχνε ότι το chip είχε αρκετή επεξεργαστή ισχύ για να τρέξει ένα AI μοντέλο που μπορούσε να δημιουργήσει εικόνες από περιγραφές κειμένου, με AI.

Ωστόσο, η επιλογή της Samsung να τα φέρει στη Νότια Κορέα δείχνει σαφώς ότι θεωρεί το Galaxy S24 ως ένα AI Smartphone, καθώς ο σχεδιασμός του S24 Ultra έχει προσαρμοστεί ειδικά για ένα stylus σαν το S-Pen.

Το AI, λοιπόν, θα είναι το selling point των νέων Galaxy S24.

Επίσης, απομακρύνεται η κυρτή οθόνη των προηγούμενων Ultra και μας εισάγει προς μια εντελώς επίπεδη οθόνη. Λεπτομέρειες για τη νέα οθόνη προέρχονται από τις τελευταίες διαρροές φωτογραφιών του Galaxy S24 Ultra. Αυτές δείχνουν αρκετά στιγμιότυπα του S24 Ultra, συμπεριλαμβανομένης, των πάντα χρήσιμων κουμπιών έντασης και τροφοδοσίας στη δεξιά πλευρά, της έλλειψης της νησίδας της κάμερας για τους πέντε φακούς και φυσικά, της επίπεδης οθόνης.

Δείτε επίσης: Samsung T5 EVO SSD: Απόδοση και 8TB Αποθηκευτικός Χώρος

Κάποιες φορές, οι μικρότερες αλλαγές στον σχεδιασμό μπορούν να έχουν το μεγαλύτερο αντίκτυπο. Με μια επίπεδη οθόνη, το S-Pen θα φτάνει ευχάριστα στις άκρες, και η διεπαφή θα είναι πολύ πιο άνετη στη χρήση. Δεν θα ξανασυμβεί να ξεφεύγει το στυλό προς τα έξω από την οθόνη. Αν θέλετε να επιλέξετε, να επισημάνετε ή να σχεδιάσετε στις άκρες της οθόνης, το Ultra καθιστά τον κόσμο του smartphone λίγο πιο εύκολο για εσάς.

Αυτό είναι πριν λάβετε υπόψη το νέο υλικό που θα ενσωματωθεί στο S-Pen του 2024 – το οποίο ήδη έχει περάσει πιστοποίηση σε αρκετές χώρες – και στον ψηφιοποιητή του S24 Ultra που αντιδρά στις εισόδους του στυλό.

Λίγοι άλλοι κατασκευαστές προσφέρουν τη συνοχή μεταξύ αυτών των δύο στοιχείων στα υψηλής ποιότητας κινητά τους. Είναι περισσότερο εμφανές στον χώρο των tablet, αλλά αν ψάχνετε για ένα κορυφαίο τηλέφωνο που να συνοδεύεται από στυλό, θα είναι πολύ δύσκολο να αντισταθείτε στην τελευταία πρόταση της Samsung.

galaxy s24

Δείτε επίσης: Samsung TV: Επτά δωρεάν κανάλια, μαζί με το Sky και ένα παιδικό

Η οικογένεια Galaxy S24, συμπεριλαμβανομένου του S24 Ultra και του S-Pen, θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2024 στο event “Galaxy Unpacked, το οποίο αναμένεται ευρέως να λάβει χώρα στις 17 Ιανουαρίου.

Πηγή: forbes.com

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS