ΑρχικήGamingDragon's Dogma 2: Επιβεβαιώνεται Ημερομηνία Κυκλοφορίας

Dragon’s Dogma 2: Επιβεβαιώνεται Ημερομηνία Κυκλοφορίας

Η σελίδα του Dragon’s Dogma 2 στο Steam αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας του βιντεοπαιχνιδιού στις 22 Μαρτίου 2024.

Δείτε επίσης: Νίκη στο Wordle: Η Σημερινή Λύση και Συμβουλές για Επιτυχία!

Η ημερομηνία κυκλοφορίας που εμφανίζεται στη σελίδα του Dragon’s Dogma 2 στο Steam επιβεβαιώνει μια πρόσφατη διαρροή που εντοπίστηκε νωρίτερα αυτόν τον μήνα, όπου η βαθμολογία PEGI για το παιχνίδι αποκάλυψε ότι θα κυκλοφορήσει στις 22 Μαρτίου 2024, για PC, PlayStation 5 και Xbox Series X/S.

In Game Screenshots

Οι ειδήσεις έρχονται λίγες ώρες πριν από την παρουσίαση του Dragon’s Dogma 2, προγραμματισμένo για τις ώρες Αμερικής 1μμ PT (Pacific Time) / 4μμ ET (Eastern Time) της Τετάρτης που μεταφράζονται σε 11μ.μ. ώρες Ελλάδος. Η παρουσίαση θα συνοδεύεται από τον σκηνοθέτη του Dragon’s Dogma 2, Hideaki Itsuno, και τον παραγωγό Yoshiaki Hirabayashi. Το δίδυμο θα παρουσιάσει νέες πληροφορίες, gameplay και την ημερομηνία κυκλοφορίας. Η μετάδοση θα διαρκέσει περίπου 15 λεπτά.

Δείτε ακόμα: Νίκη στο Wordle: Η Σημερινή Λύση και Συμβουλές για Επιτυχία!

Το Dragon’s Dogma 2 είναι η αναμενόμενη συνέχεια του αρχικού Dragon’s Dogma, που κυκλοφόρησε το 2012. Πριν από τη σημερινή μετάδοση, η Capcom δεν είχε μοιραστεί πολλές πληροφορίες σχετικά με το τι πρέπει να περιμένουμε. Αυτό που γνωρίζουμε, όμως, είναι ότι ο χάρτης του Dragon’s Dogma 2 είναι τέσσερις φορές μεγαλύτερος από τον αρχικό.

Official Trailer

«Το Dragon’s Dogma 2 θα προσφέρει περισσότερα από αυτά που αγαπήσαμε στο πρώτο παιχνίδι, και πολλά από αυτά τα μικρά στοιχεία έχουν βελτιωθεί».

«Δεν μπορέσαμε παρά να ευχηθούμε να αποχωρίζομασταν λίγο πιο ενθουσιασμένοι για κάτι καινούργιο στη συνέχεια» ανέφεραν έμπειρα στον χώρο πρόσωπα.

Πηγή: ign.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS