ΑρχικήinetΗ Google παρουσιάζει τον νέο τομέα .meme, αφιερωμένο στα memes

Η Google παρουσιάζει τον νέο τομέα .meme, αφιερωμένο στα memes

Η Google Registry παρουσίασε μια καινοτόμα επέκταση του τομέα, με την ονομασία “.meme“, η οποία είναι πλέον ανοικτή για εγγραφή. Αυτά τα νέα domains με κατάληξη .meme μπορούν προς το παρόν να εγγραφούν κατά την περίοδο “πρόωρης πρόσβασης”, με την καταβολή μιας επιπλέον φορολογίας.

Δείτε επίσης: Η κόρη του Steve Jobs κοροϊδεύει τις μέτριες αναβαθμίσεις του iPhone 14 με ένα Meme

Google

Σε μια ανάρτηση στο ιστολόγιο την Τρίτη, η Google ανακοίνωσε: “Ξεκινώντας από σήμερα, τα domains .meme είναι προσβάσιμα για εγγραφή κατά την περίοδο Πρόωρης Πρόσβασης (Early Access Period – EAP) με επιπλέον μια χρέωση.

Οι χρήστες που δεν επιθυμούν να πληρώσουν το επιπλέον κόστος έχουν τη δυνατότητα να περιμένουν μέχρι να γίνουν προσβάσιμοι για το ευρύ κοινό στις 5 Δεκεμβρίου. Η Google έχει αναφέρει ότι η χρέωση θα μειώνεται σταδιακά καθημερινά προς την 5η Δεκεμβρίου. Στις 5 Δεκεμβρίου, ακριβώς στις 16:00 ώρα UTC, τα domains .meme θα γίνουν διαθέσιμα στο κοινό, σε ετήσια τιμή, μέσω του καταχωρητή της επιλογής τους.

Για να ανακαλύψουν τη διαδικασία εγγραφής για ένα τομέα .meme κατά τη διάρκεια του EAP, οι χρήστες μπορούν να επισκεφθούν την get.meme. Πρόσφατα, η Google Registry παρουσίασε μια καινοτόμο επέκταση του τομέα με την ονομασία “.ing“, η οποία επιτρέπει σε εταιρείες και οργανισμούς να δημιουργήσουν τον ιστότοπό τους χρησιμοποιώντας ένα μόνο λέξη.

Δείτε ακόμα: Πώς να απενεργοποιήσετε τον Google Assistant;

Η Google έχει διευκρινίσει ότι αυτός ο domain είναι καλά προετοιμασμένος για να καλύψει τα ποικίλα ενδιαφέροντά σας. Είτε η επιθυμία σας είναι να δημιουργήσετε έναν συναρπαστικό ιστότοπο, είτε να υποστηρίξετε έναν ευγενή σκοπό, Ανεξάρτητα από το αν χρειάζεστε τη δημιουργία εντυπωσιακών σχεδίων ή την επεξεργασία ενός υπάρχοντος εγγράφου, αυτός ο τομέας είναι έτοιμος να ικανοποιήσει κάθε σας ανάγκη.

memes-AI-διαδίκτυο

Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να καταχωρήσουν τους μοναδικούς τους τομείς μέσω αξιόπιστων εταιριών εταίρων, όπως η GoDaddy και η 101Domain.

Εν τω μεταξύ, εάν χρησιμοποιείτε αυτήν τη στιγμή συσκευή με Android 7.1, υπάρχουν δυσάρεστα νέα για εσάς. Λόγω ανησυχιών ασφαλείας, η Google ενδέχεται να διακόψει επίσημα την υποστήριξη για αυτήν την έκδοση με την κυκλοφορία της έκδοσης 2023.46.0-581792699.

Δείτε επίσης: Google Go σε Android: Τι πρέπει να ξέρετε για την εφαρμογή;

Το .meme domain μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους τους χρήστες του διαδικτύου που επιθυμούν να δημιουργήσουν έναν ιστότοπο ή έναν διαδικτυακό χώρο αφιερωμένο στα memes. Αυτό σημαίνει ότι τόσο ιδιώτες όσο και επιχειρήσεις μπορούν να αποκτήσουν ένα .meme domain και να το χρησιμοποιήσουν για να δημιουργήσουν μια παρουσία στο διαδίκτυο που θα είναι αφιερωμένη στα memes.

Οι μεμονωμένοι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το .meme domain για να δημιουργήσουν έναν προσωπικό ιστότοπο όπου θα μπορούν να ανεβάζουν και να μοιράζονται τα αγαπημένα τους memes με άλλους χρήστες.

Οι επιχειρήσεις μπορούν επίσης να επωφεληθούν από το .meme domain, δημιουργώντας έναν επίσημο ιστότοπο ή μια σελίδα που θα αφιερώνεται στα memes. Αυτό μπορεί να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να επικοινωνήσουν με το κοινό τους με έναν πιο διασκεδαστικό και ευχάριστο τρόπο.

Επιπλέον, οργανισμοί, οργανώσεις και κοινότητες που ασχολούνται με τα memes μπορούν να χρησιμοποιήσουν το .meme domain για να δημιουργήσουν έναν κεντρικό χώρο συγκέντρωσης και ανταλλαγής memes μεταξύ των μελών τους.

Πηγή: mashable

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS