ΑρχικήgamingBungie: Αντιμέτωπη με αρνητικές κριτικές μετά το Season of the Wish

Bungie: Αντιμέτωπη με αρνητικές κριτικές μετά το Season of the Wish

Η Bungie κυκλοφόρησε ένα αμφιλεγόμενο πακέτο 15 $ για το Destiny 2, το Season of the Wish, που προκάλεσε αρνητικές κριτικές.

Bungie

Το πακέτο περιλάμβανε εξωτικά όπλα και αντικείμενα, αλλά η τιμή και η περιεκτικότητά τους αποθάρρυναν τους παίκτες. Συγκρίνεται με προηγούμενη προσφορά, το Forsaken Pack, που περιλάμβανε περισσότερο περιεχόμενο με χαμηλότερη τιμή, προκαλώντας αντιδράσεις στην κοινότητα του Destiny 2.

Οι Guardians απάντησαν αντιδρώντας με αρνητικές κριτικές στο Steam. Οργανώθηκαν και χρησιμοποίησαν τη συλλογική τους δύναμη για να προσθέσουν ετικέτες χρηστών όπως “Capitalism”, “Crime” και “Psychological Horror” στη σελίδα του DLC. Πράγματι, αυτό είναι αρκετά αστείο.

Διαβάστε περισσότερα: Γιατί η Bungie προκάλεσε αντιδράσεις στους παίκτες;

Ο Redditor Grizz3d, απαντώντας στην ανάρτηση της Bungie που προκαλεί αντιδράσεις, εξέφρασε συνοπτικά την άποψη της κοινότητας: “Δεν καταλαβαίνω, ποιο μέρος της ανακοίνωσης για την είσπραξη χρημάτων από νέους παίκτες δεν θα προκαλούσε έντονη αντίδραση από την κοινότητα; Αποτελεί απλώς μια ανησυχητική απόκλιση ανάμεσα στη Bungie και τους παίκτες. Είναι θετικό που απαλλαχθήκατε από το πακέτο, αλλά απογοητεύει το γεγονός, ότι κάποιος στη Bungie πίστεψε ότι αυτό ήταν καλή ιδέα”.

Ακολουθεί η κυκλοφορία των ακριβών σετ πανοπλιών crossover Witcher 3, τα οποία θεωρούμε αναμφίβολα εκπληκτικά, αλλά με εξωφρενική τιμή. Μιας και η επόμενη επέκταση καθυστερεί και το ίδιο το στούντιο έχει ήδη αναγκαστεί σε απολύσεις, η θέση της ανεξάρτητης υπηρεσίας υποστήριξης ζωντανών υπηρεσιών της Sony φαίνεται πιο επισφαλής.

Πηγή: pushsquare.com

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS