ΑρχικήinetΈνας 10χρονος ζητά στην Apple να αλλάξει το "nerd face" emoji

Ένας 10χρονος ζητά στην Apple να αλλάξει το “nerd face” emoji

Ο Teddy, ένας 10χρονος από το Ηνωμένο Βασίλειο, θαυμαστής της Apple, κάνει μια έκκληση στην εταιρεία να επανασχεδιάσει το “nerd face” emoji με τα γυαλιά. Ο 10χρονος μαθητής πιστεύει ότι τα μπροστινά δόντια του emoji που προεξέχουν, το κάνουν “απολύτως φρικτό για άτομα που φορούν γυαλιά“.

nerd face emoji Apple

Κάνουν τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι είμαστε nerds και είναι απολύτως φρικτό”, είπε ο Teddy στο BBC σχετικά με το χαρακτηριστικό emoji με τα γυαλιά. “Με κάνει να νιώθω λυπημένος και αναστατωμένος, και αν εγώ το βρίσκω προσβλητικό, χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο θα το βρίσκουν επίσης προσβλητικό“.

Δείτε επίσης: Νέα emoji 2023-2024: Ποια emoji θα δούμε στην έκδοση 15.1;

Μάλιστα, ο μικρός σχεδίασε ένα νέο emoji που θα μπορούσε να αντικαταστήσει το nerd face της Apple. Το δικό του emoji το αποκαλεί “genius emοji“. Το σχέδιο δείχνει ένα χαμογελαστό emoji που φοράει γυαλιά και δεν έχει αυτά τα “φρικτά δόντια κουνελιού”, όπως λέει ο ίδιος.

Μου αρέσει να φοράω γυαλιά γιατί με κάνουν να βλέπω πολύ καλύτερα και φαίνονται καλά και κομψά“, είπε ο Teddy.

Ο Teddy εμπνεύστηκε να ξεκινήσει την εκστρατεία του αφού παρατήρησε το προσβλητικό emoji όταν έστελνε μήνυμα στον ξάδερφό του. Μοιράστηκε τις ανησυχίες του με μια από τις δασκάλες του, τη Lisa, η οποία τον βοήθησε να ξεκινήσει το αίτημα προς την Apple.

Δείτε επίσης: Πώς να δημιουργήσετε ταπετσαρία Emoji σε smartphone Android

Προς το παρόν, η αναφορά κυκλοφορεί μόνο μέσα στο σχολείο και την πόλη του Teddy. Ωστόσο, ο μικρός σχεδιάζει να τη στείλει μέσω email στην Apple και να το κυκλοφορήσει σύντομα και διαδικτυακά.

Ο Teddy λέει ότι θα “νιώσει καταπληκτικά” και “τόσο ενθουσιασμένος” αν η Apple λάβει υπόψη τη συμβουλή του.

Οι αντιλήψεις των χρηστών για το ‘nerd face’ και άλλα emoji μπορεί να είναι διαφορετικές και μπορεί να εξαρτώνται από τον πολιτισμό, την ηλικία και τις προσωπικές εμπειρίες τους.

Δείτε επίσης: Πώς να ορίσετε ένα animated emοji ως εικόνα προφίλ στο Telegram

Ορισμένοι χρήστες θεωρούν το ‘nerd face’ emoji αστείο και αναγνωρίζουν την αναπαράσταση ενός χαρακτήρα με γυαλιά, που συνήθως συνδέεται με την έξυπνη και τεχνολογική κουλτούρα. Άλλοι χρήστες, όπως ο μικρός Teddy, μπορεί να αντιλαμβάνονται το ‘nerd face’ emoji ως στερεότυπο ή προσβλητικό, καθώς η εικόνα των γυαλιών και των “πεταχτών δοντιών” μπορεί να συνδέεται με αρνητικές αντιλήψεις ή εκφράσεις.

Μένει να δούμε αν ο 10χρονος θα προχωρήσει με επίσημη έκκληση και πώς θα το αντιμετωπίσει η Apple.

Πηγή: 9to5mac.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS