ΑρχικήUpdatesΚαμία αναβάθμιση στη RAM του Galaxy S24 - Μπλόκαρε στα 8GB/12GB

Καμία αναβάθμιση στη RAM του Galaxy S24 – Μπλόκαρε στα 8GB/12GB

Σύμφωνα με φήμες, οι μελλοντικές συσκευές Galaxy S24 της Samsung αναμένεται να διαθέτουν 8GB RAM στις βασικές εκδόσεις, ενώ το S24 Plus και το S24 Ultra θα προσφέρουν έως 12GB RAM.

 Galaxy S24 RAM

Ωστόσο, η περιορισμένη χωρητικότητα των ισχυρών ναυαρχίδων στα 12 GB RAM μπορεί να αποτελέσει μειονέκτημα, ειδικά όταν ο ανταγωνισμός, όπως το OnePlus και άλλες συσκευές στην ίδια κατηγορία, αυξάνει τη μνήμη RAM σε 24 GB. Για παράδειγμα, το επερχόμενο OnePlus 12 θα διαθέτει τεράστια μνήμη RAM 24 GB. Ακόμα και τα προηγούμενα μοντέλα OnePlus Open και OnePlus 11 είχαν παραλλαγές με 16 GB RAM.

Διαβάστε σχετικά: Η σειρά Galaxy S24 προσφέρει περισσότερη μνήμη RAM από ό,τι νομίζετε

Το OnePlus Ace 2 Pro έχει ήδη κυκλοφορήσει στην Κίνα με 24 GB RAM, ενώ ακόμη και τα μοντέλα της μεσαίας κατηγορίας, όπως το Nord 3, παρουσιάζονται με παραλλαγή RAM 16 GB για υψηλές επιδόσεις.

Φυσικά, εξακολουθεί να υπάρχει αμφιβολία για το εάν τα smartphone πραγματικά χρειάζονται τόση μνήμη RAM ή όχι, ωστόσο φαίνεται ότι η Samsung παραμένει πίσω από τους άλλους.

 Galaxy S24 RAM

Αρχικά υπήρχαν φήμες για μια παραλλαγή με 16 GB RAM για το S24 Ultra, ωστόσο φήμες υποστηρίζουν ότι αυτή η επιλογή πιθανόν να έχει ακυρωθεί λόγω κόστους. Η προσέγγιση στη μνήμη RAM για τη σειρά S24 φαίνεται να είναι διαφορετική σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα, με έμφαση στην αύξηση της χωρητικότητας για το S24 Plus σε σύγκριση με τον προκάτοχό του.

Δείτε επίσης: Samsung: Θα κυκλοφορήσει το Galaxy S24 Ultra ως “AI Phone”;

Πηγή: androidcentral.com

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS