ΑρχικήGamingPlaystation: Διαγράφει τηλεοπτικές εκπομπές από τη βιβλιοθήκη των χρηστών

Playstation: Διαγράφει τηλεοπτικές εκπομπές από τη βιβλιοθήκη των χρηστών

Η Sony ανακοίνωσε ότι περισσότερες από 1000 σεζόν τηλεοπτικών εκπομπών του Discovery Channel της Warner Bros θα αφαιρεθούν από τις βιβλιοθήκες των χρηστών του PlayStation, ανεξαρτήτως αν κάποιος πλήρωσε για αυτές.

Playstation τηλεοπτικές εκπομπές

Οι κατόχοι του PlayStation ενημερώθηκαν ότι από τις 31 Δεκεμβρίου και μετά, η πρόσβαση σε περιεχόμενο του Discovery Channel με τηλεοπτικές εκπομπές που είχαν αγοράσει προηγουμένως θα ανακληθεί και το περιεχόμενο θα καταργηθεί από όλες τις βιβλιοθήκες. Η νομική ενημέρωση στον επίσημο ιστότοπο του PlayStation αναφέρει: “Από τις 31 Δεκεμβρίου 2023, λόγω των συμφωνιών μας για την άδεια χρήσης περιεχομένου με τους παρόχους περιεχομένου, δεν θα μπορείτε πλέον να παρακολουθείτε οποιοδήποτε περιεχόμενο Discovery που είχατε αγοράσει προηγουμένως και το περιεχόμενο θα αφαιρεθεί από τη βιβλιοθήκη βίντεο σας. Σας ευχαριστούμε ειλικρινά για τη συνεχή υποστήριξή σας. Ευχαριστούμε, PlayStation Store.”

Δείτε ακόμη: Sony PlayStation Portal review: Μάθετε τα πάντα για τη νέα κονσόλα

Η πρόσφατη κίνηση της Warner έχει τραβήξει το ενδιαφέρον των οπαδών για την επιστροφή στα φυσικά μέσα. Ωστόσο, όπως πολλοί παρατήρησαν, πολλές από τις σειρές αυτές δεν κυκλοφορούν σε φυσική μορφή. Δημοφιλείς εκπομπές που οι κάτοχοι του PlayStation θα χάσουν την πρόσβασή τους περιλαμβάνουν το Mythbusters, το Shark Week και το Deadliest Catch.

Σε πολλούς θαυμαστές, αυτό υπογράμμισε ένα πρόβλημα μεγαλύτερο από τις κονσόλες. Η Sony Η Microsoft προχωρά περαιτέρω στην απόσυρση των μονάδων δίσκων, υποδηλώνοντας ότι αυτή η πρακτική θα γίνει όλο και πιο διαδεδομένη στο μέλλον. Αυτή η εξέλιξη επηρεάζει επίσης τις streaming υπηρεσίες. Ο σκηνοθέτης Christopher Nolan, δημιουργός του Oppenheimer, έχει τονίσει τη σημασία της αγοράς της ταινίας του σε μορφή Blu-ray, προειδοποιώντας για τους “κακούς” streaming παρόχους που μπορεί να την αφαιρέσουν. Η δήλωσή του και η ποιότητα του Oppenheimer σε Blu-ray φαίνεται να έχουν επηρεάσει τους θαυμαστές, καθώς η ταινία ξεπούλησε λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία της.

Playstation τηλεοπτικές εκπομπές

Διαβάστε επίσης: Warner Bros: Έρχεται ολοκαίνουρια σειρά Harry Potter!

Γενικά, η απόσυρση των DC Super Hero Girls από τους μεγάλους παρόχους ροής περιέχει ένα μήνυμα ανασφάλειας για τους θαυμαστές τους. Οι πρόσφατες προσπάθειες της Warner Bros. Discovery να μειώσει το χρέος της φαίνεται να επηρεάζουν αρνητικά τη διαθεσιμότητα των DC Super Hero Girls. Επιπλέον, η πρόσφατη ανακοίνωση για την απόσυρση της ταινίας Looney Tunes: Το Back In Action από το Max προκαλεί ανησυχία.

Πηγή: cbr.com

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS