ΑρχικήUpdatesΗ Εφαρμογή για Τυφλούς Seeing AI της Microsoft Τώρα για Android

Η Εφαρμογή για Τυφλούς Seeing AI της Microsoft Τώρα για Android

Η εφαρμογή Seeing AI της Microsoft, που βοηθά ανθρώπους τυφλούς και ανθρώπους με χαμηλή όραση να “βλέπουν” τον κόσμο γύρω τους, είναι πλέον διαθέσιμη για συσκευές Android. Μπορείτε να την κατεβάσετε από το Google Play Store. Ο σκοπός της δωρεάν εφαρμογής είναι να βοηθήσει ανρθώπους με προβλήματα όρασης να κατανοήσουν περισσότερα από τον κόσμο γύρω τους, χρησιμοποιώντας τις κάμερες του smartphone και την τεχνητή νοημοσύνη για την αφήγηση.

Δείτε επίσης: Το Microsoft Paint ένωσε τις δυνάμεις του με το OpenAI!

Η Android έκδοση της εφαρμογής χρησιμοποιεί τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στην γεννητική τεχνητή νοημοσύνη της εταιρείας και προσφέρει τις ίδιες λειτουργίες με την έκδοση για iOS. Με πάνω από 3 δισεκατομμύρια χρήστες Android παγκοσμίως, η εφαρμογή μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα ζωής πολλών ανθρώπων.

Οι πιο πρόσφατες λειτουργίες του Seeing AI έχουν δημιουργηθεί με τη βοήθεια των σχολίων των χρηστών. Η εφαρμογή προσφέρει πλέον πιο λεπτομερείς περιγραφές εικόνων, παρέχοντας σύντομες ή πιο λεπτομερείς περιγραφές ανάλογα με την ανάγκη. Μπορεί επίσης να απαντάει σε ερωτήσεις σχετικά με έγγραφα και να παρέχει οδηγίες για το πως να σαρώσετε μια σελίδα.

Δείτε ακόμα: Google Chat: Επαναπροσδιορίζει την Πλοήγηση σε Android και iOS

Επιπλέον, η εφαρμογή προσφέρει λειτουργίες όπως ανάγνωση κειμένου, σάρωση barcode για παροχή πληροφοριών προϊόντων, αναγνώριση προσώπων και εκφράσεων προσώπων, αναγνώριση νομισμάτων, χρωμάτων και φωτεινότητας, καθώς και ανάγνωση χειρόγραφου κειμένου σε ορισμένες γλώσσες.

Η εφαρμογή Seeing AI κυκλοφορεί στο Android με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρίες. Πλέον, είναι διαθέσιμη σε 18 γλώσσες, όπως και τα ελληνικά, με τον στόχο να επεκταθεί σε 36 γλώσσες μέχρι το 2024.

Πηγή: engadget.com

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS