ΑρχικήinetΜετά από ανεξήγητα ban, οι χρήστες του PlayStation αναφέρουν ότι τα account...

Μετά από ανεξήγητα ban, οι χρήστες του PlayStation αναφέρουν ότι τα account τους έχουν αποκατασταθεί

Υπήρξαν εκατοντάδες αναφορές χρηστών που κλειδώθηκαν από τους λογαριασμούς και τα συστήματά τους στο PlayStation χωρίς προειδοποίηση τη Δευτέρα.

Πολλοί χρήστες του Δικτύου PlayStation ανέφεραν τη Δευτέρα ότι κλείνονται απότομα οι λογαριασμοί τους και χάνουν την πρόσβαση σε παιχνίδια στις κονσόλες PS4 και PS5 χωρίς καμία σαφή αιτία.

Δείτε επίσης: Ethyrial: Echoes of Yore: Οι gamers έχασαν τα accounts τους λόγω ransomware

«Αυτός ο λογαριασμός τέθηκε οριστικά σε αναστολή από το Δίκτυο PlayStation λόγω παραβιάσεων των Όρων Χρήσης και της Συμφωνίας Χρήστη του Δικτύου PlayStation», δήλωσε η Sony σε ένα μήνυμα προς έναν χρήστη.

Ένας χρήστης στο Reddit ανέφερε ότι έλαβε ένα παρόμοιο μήνυμα, και μια ματιά σε λογαριασμούς PlayStation στο Facebook και στο Instagram δείχνει δεκάδες άτομα που έχουν λάβει παρόμοιες ειδοποιήσεις τις τελευταίες ώρες. Γίνονται επίσης αναφορές από το gaming φόρουμ ResetEra και από αναγνώστες του The Verge που έστειλαν μηνύματα στο inbox της σελίδας.

Παράδειγμα λογαριασμών Playstation

Ορισμένοι από αυτούς που έχουν λάβει αυτές τις αναστολές είναι κατανοητά στενοχωρημένοι, καθώς ενδέχεται να έχουν ξοδέψει πολλά χρήματα σε ψηφιακά παιχνίδια του PlayStation στα οποία πλέον δεν έχουν πρόσβαση.

Δείτε ακόμα: Playstation: Διαγράφει τηλεοπτικές εκπομπές από τη βιβλιοθήκη των χρηστών

Η Sony δεν έχει αναγνωρίσει δημόσια τα προβλήματα.

Δεν υπάρχει κάτι σχετικό με προβλήματα στη σελίδα υποστήριξης του PlayStation στις «σημαντικές ειδοποιήσεις» της Sony, και η εταιρεία δεν έχει δημοσιεύσει τίποτα σχετικά στους λογαριασμούς της στα κοινωνικά δίκτυα PlayStation ή Ask PlayStation στο X (πρώην Twitter).

Δεν είναι όμως σαφές πόσο εκτεταμένα είναι τα προβλήματα.

Ο συντάκτης του κειμένου στο The Verge έκανε την δικιά του δοκιμή και μας αναφέρει ότι «Ενεργοποίησα το PS5 μου και μπόρεσα να παίξω κανονικά τα Baldur’s Gate 3 και Fortnite όπως κάνω συνήθως, ενώ μπόρεσα επίσης να συνδεθώ στην εφαρμογή PlayStation στο iOS χωρίς να δω κάποιο αποκλεισμό

Πηγή: theverge.com

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS