ΑρχικήgamingΗ διαρροή του trailer του GTA 6 θέτει τη Rockstar στο επίκεντρο

Η διαρροή του trailer του GTA 6 θέτει τη Rockstar στο επίκεντρο

Η Rockstar βρίσκεται στο επίκεντρο, καθώς η ομάδα δημοσίων σχέσεων αντιμετωπίζει προβλήματα λόγω της διαρροής του trailer του πολυαναμενόμενου GTA 6.

Trailer GTA 6

Μετά από μια προηγούμενη περίπτωση hacking και τη διαρροή 90 βιντεοπαιχνιδιών, το trailer αποκαλύφθηκε πρόωρα στο διαδίκτυο, αναγκάζοντας τη Rockstar να το δημοσιεύσει επίσημα.

Δείτε περισσότερα: GTA 6: Προέρχονται φήμες από γιο υπαλλήλου της Rockstar;

Παρά τη θετική υποδοχή, η ανακοίνωση δεν έγινε με τον αναμενόμενο τρόπο. Οι κριτικές επικεντρώνονται στη διαρροή και στην αντίδραση της εταιρείας, ενώ ορισμένοι υποστηρίζουν ότι αυτό αποτελεί μέρος της διαφημιστικής καμπάνιας. Η σημασία της ανακοίνωσης του παιχνιδιού υπερβαίνει τα όρια του μάρκετινγκ. Αντιπροσωπεύει μια κοινοτική εκδήλωση και παρέχει μια μοναδική ευκαιρία στους θαυμαστές να συνδεθούν.

Φέτος είχαμε πολλές σημαντικές κυκλοφορίες παιχνιδιών. Χωρίς την E3 και με τους κατόχους πλατφόρμας να επικεντρώνονται κυρίως στα παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν το 2023 (εκτός από το Xbox που παρουσίασε λίγο περισσότερα κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής του εκδήλωσης), δεν μπορούμε να πούμε ότι ήταν μια ξεχωριστή χρονιά για συναρπαστικές ανακοινώσεις. Παρ’ όλα αυτά, η αποκάλυψη ενός Grand Theft Auto είναι ένα σπάνιο γεγονός που συμβαίνει μια φορά τη δεκαετία και δεν θα ήθελε κανείς να το χάσει.

Το trailer του GTA 6 είναι σίγουρα εντυπωσιακό και η ομάδα της Rockstar πρέπει να είναι περήφανη για αυτό. Αν κρίνουμε από τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – και τα δεδομένα που μοιράζονται μαζί μας – οι θαυμαστές είναι ενθουσιασμένοι και ο αριθμός των προβολών για αυτό βρίσκεται σε μια εντελώς νέα κλίμακα.

Trailer GTA 6

Διαβάστε επίσης: Το Netflix φέρνει το ‘GTA: The Trilogy’ τον επόμενο μήνα

Πιθανώς πρόκειται για το μεγαλύτερο λανσάρισμα βιντεοπαιχνιδιών που έχει γίνει ποτέ. Ίσως να είχαμε σχεδόν ξεχάσει αυτό το γεγονός, αλλά όταν διέρρευσε το πρώτο trailer του GTA 6 λίγο νωρίτερα, μας θύμισε γιατί είναι τόσο σημαντικό.

Πηγή: gamesindustry.biz

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS