ΑρχικήGamingHalo Infinite: Νέα Εμπειρία με το Firefight PvE!

Halo Infinite: Νέα Εμπειρία με το Firefight PvE!

Η ενημέρωση του Halo Infinite στις 5 Δεκεμβρίου έφερε πίσω τη λειτουργία Firefight PvE με δράση και νέους χάρτες.

Η ενημέρωση του Halo Infinite στις 5 Δεκεμβρίου φέρνει πίσω τη λειτουργία Firefight PvE με δράση και νέους χάρτες.
Firefight co-op

Η ενημέρωση του Halo Infinite στις 5 Δεκεμβρίου έφερε πίσω την αγαπημένη λειτουργία Firefight PvE, με μια πρωτότυπη προσέγγιση. Οι παίκτες μπορούν να συνεργαστούν σε ομάδες των τεσσάρων στο Firefight: King of the Hill, περιλαμβάνοντας συνολικά εννέα χάρτες από την 343 Industries και τους δημιουργούς της κοινότητας Forge.

Στις 17 Οκτωβρίου, η πέμπτη σεζόν του Halo Infinite, με τίτλο “Reckoning“, έφερε ανανεωμένη λειτουργία Extraction και νέους χάρτες πολλαπλών παικτών. Η σεζόν περιλάμβανε επίσης κοσμητικά Flood, υποστήριξη για πολυπύρηνα κράνη, και βελτιώσεις στην τεχνητή νοημοσύνη του Forge που ζητούσαν οι φαν. Το τρέιλερ αποκάλυψης της σεζόν ανακοίνωσε την επιστροφή του Firefight, με την 343 Industries να υπόσχεται την κυκλοφορία του μέσω ενός mid-season update.

Δείτε επίσης: Mortal Kombat 1: Quan Chi ο νέος χαρακτήρας του ΜΚ1 πλησιάζει!

Η πρόσφατη ενημέρωση του Halo Infinite παρουσιάζει τη νέα λειτουργία Firefight: King of the Hill PvE, και η 343 Industries παρείχε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτήν σε ένα άρθρο στο blog του Halo Waypoint. Το Firefight: King of the Hill λειτουργεί παρόμοια με την κλασική λειτουργία Firefight από τα Halo 3: ODST και Halo Reach, αλλά με το νέο στοιχείο ότι οι παίκτες πρέπει να κατακτούν λόφους κατά τη διάρκεια της μάχης, αντιμετωπίζοντας σταδιακά πιο δύσκολα κύματα εχθρών Banished. Επιπλέον, το Firefight: King of the Hill διαφέρει από το κλασικό Firefight, καθώς δεν υπάρχει κοινός πόρος ζωής, αλλά οι συμπαίκτες μπορούν να ανασταίνουν ο ένας τον άλλον, όπως και στο Attrition. Μετά από συγκεκριμένη πρόοδο, εμφανίζεται ένα Boss Wave με ένα “High Value Target” ή αρχηγό για αποκρούση. Η ομάδα κερδίζει έναν πόντο για κάθε κατάκτηση λόφου και εκκαθάριση Boss Wave, επαναλαμβανόμενη διαδικασία για ένα σύνολο πέντε λόφων ανά αγώνα.

Παρά το απεριόριστο χρονόμετρο του Firefight: King of the Hill, ο μέσος χρόνος των αγώνων εκτιμάται στα 15 έως 20 λεπτά. Η νίκη επιτυγχάνεται κατακτώντας τρεις από τους πέντε λόφους, με επιπλέον εμπειρία για την κατάκτηση του τέταρτου και πέμπτου λόφου. Οι παίκτες μπορούν να ανεβάσουν το επίπεδο της καριέρας τους στο Halo Infinite συγκεντρώνοντας υψηλούς προσωπικούς βαθμούς στο Firefight, ενώ τα Skulls προσφέρουν μια στοίβα επιπλέον βαθμών για κάθε ενεργοποιημένο. Εννέα χάρτες του Firefight: King of the Hill είναι διαθέσιμοι με την πιο πρόσφατη ενημέρωση, με τη δυνατότητα περαιτέρω προσθηκών σε επερχόμενες ενημερώσεις.

Καινούργιοι χάρτες του Halo Infinite Firefight

  • House of Reckoning
  • Behemoth
  • Deadlock
  • Launch Site
  • Live Fire
  • Oasis
  • Exiled (by Epetr0, SandoChokUN)
  • Kusini Bay (by Mr Kwatz)
  • Vallaheim (by HaiseOz)

Οι παίκτες του Halo Infinite έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τη λειτουργία Firefight: King of the Hill και στα προσαρμοσμένα παιχνίδια. Για όσους θέλουν μια πιο κλασική εμπειρία Firefight, υπάρχει η επιλογή ενός κλασικού lifepool, και οι παίκτες μπορούν να προσαρμόσουν πολλές παραμέτρους, όπως τα Skulls, τον αριθμό των ζωών και των αναστηνάξεων, τους χρόνους κατάκτησης λόφων και άλλες επιλογές. Η λειτουργία Forge του Halo Infinite υποστηρίζει το Firefight: King of the Hill, επιτρέποντας στους δημιουργούς να προσαρμόσουν λεπτομέρειες μάχης με το Node Graph scripting.

Δείτε ακόμα: Οι συνομιλίες Messenger μέσω Instagram θα αποσυνδεθούν αυτόν τον μήνα

Η νέα λειτουργία Firefight του Halo Infinite αποτελεί μια ελπιδοφόρα προσθήκη στο παιχνίδι, και ενδεχομένως μελλοντικές αναβαθμίσεις να προσθέσουν περισσότερους χάρτες και χαρακτηριστικά. Η ανανέωση του παιχνιδιού λόγω της θετικής υποδοχής της Πέμπτης Σεζόν, μαζί με τον εκκίνηση της ενημέρωσης Firefight, μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση του δυναμικού του Halo Infinite καθώς πλησιάζουμε προς το Winter Contingency 3.

Για όσους θέλουν μια πιο κλασική εμπειρία Firefight, υπάρχει η επιλογή ενός κλασικού lifepool, και οι παίκτες μπορούν να προσαρμόσουν πολλές παραμέτρους, όπως τα Skulls, τον αριθμό των ζωών και των αναστηνάξεων, τους χρόνους κατάκτησης λόφων και άλλες επιλογές.
December mid-season update

Πηγή πληροφοριών: https://gamerant.com

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS