ΑρχικήinetApple: Η ανάπτυξη του iPad μετακινείται από την Κίνα στο Βιετνάμ

Apple: Η ανάπτυξη του iPad μετακινείται από την Κίνα στο Βιετνάμ

Σύμφωνα με αναφορές, η Apple μεταφέρει κρίσιμους μηχανικούς πόρους στο Βιετνάμ, το οποίο θα εμπλακεί τώρα στην ανάπτυξη και την παραγωγή των iPad.

Δείτε επίσης: Θα κυκλοφορήσει η Apple νέα μοντέλα iPad τον Μάρτιο του 2024;

iPad

Τον Ιούνιο του 2022, η Apple μετέφερε τουλάχιστον ένα σημαντικό ποσοστό της παραγωγής των iPad από την Κίνα στο Βιετνάμ και είχε σχεδιάσει να το κάνει εδώ και περίπου έναν χρόνο.

Σύμφωνα με το Nikkei Asia, η Apple εργάζεται τώρα για να μεταφέρει την ανάπτυξη αυτού που αποκαλεί New Product Introduction (NPI) στο Βιετνάμ. Πρόκειται για μια σημαντική μετακίνηση μακριά από την Κίνα, αλλά γίνεται σε συνεργασία με τον κινεζικό κατασκευαστή των iPad, BYD.

Παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με το Nikkei Asia, αυτή είναι η πρώτη φορά που η Apple έχει εκχωρήσει πόρους Μελέτης και Ανάπτυξης σε έναν τόσο κρίσιμο προϊόν. Το New Product Introduction σημαίνει ότι η Apple θα συνεργαστεί στενά με την BYD για να δοκιμάσει τα σχέδια και να εντοπίσει προβλήματα κατασκευής.

Αυτό σημαίνει ότι και οι δύο εταιρείες θα έχουν μηχανικούς στο χώρο και θα πραγματοποιηθούν επίσης εργαστηριακές δοκιμές της νέας συσκευής.

Δείτε ακόμα: iPadOS 17: Ποια iPad δεν θα το υποστηρίζουν;

Σύμφωνα με αναφορές, ένα iPad που θα αναπτυχθεί εκεί αναμένεται να εισέλθει σε δοκιμές επιβεβαίωσης μηχανικής τον Φεβρουάριο του 2024. Στη συνέχεια, πιστεύεται ότι το μοντέλο θα κυκλοφορήσει στο δεύτερο μισό της χρονιάς.

Οι ενέργειες της Apple για τη μεταφορά της παραγωγής από την Κίνα βασίζονται μερικώς στην ανάγκη να αποφευχθεί η υπερβολική εξάρτηση από μία μόνο πηγή. Οι αυστηρές πολιτικές μηδενικής ανοχής της Κίνας σχετικά με τον COVID και τα προβλήματα προμήθειας ενέργειας της χώρας έχουν καθυστερήσει την κατασκευή προϊόντων της Apple.

Επιπλέον, υπάρχει και η συνεχιζόμενη κατάσταση με τις εμπορικές τάσεις μεταξύ ΗΠΑ/Κίνας.

Το iPad προσφέρει πολλές βασικές λειτουργίες που το καθιστούν ένα πολυεργαλείο για τους χρήστες του. Μία από τις βασικές λειτουργίες του iΡad είναι η περιήγηση στο διαδίκτυο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Safari, τον προεπιλεγμένο περιηγητή του iPad, για να περιηγηθείτε σε ιστοσελίδες, να αναζητήσετε πληροφορίες και να παρακολουθήσετε βίντεο.

Δείτε επίσης: iPad Air 6: Θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το μοναδικό iPad Refresh του 2023;

Ένα ακόμα βασικό χαρακτηριστικό του iPad είναι η αναπαραγωγή πολυμέσων. Μπορείτε να απολαύσετε μουσική, να παρακολουθήσετε ταινίες και να παίξετε παιχνίδια στο iΡad. Η προεγκατεστημένη εφαρμογή Μουσική σας επιτρέπει να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική, ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Βίντεο για να παρακολουθήσετε ταινίες και την εφαρμογή App Store για να κατεβάσετε παιχνίδια και άλλες εφαρμογές.

Επιπλέον, το iPad προσφέρει δυνατότητες παραγωγικότητας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το iPad για να δημιουργήσετε και να επεξεργαστείτε έγγραφα, παρουσιάσεις και φωτογραφίες. Οι εφαρμογές όπως το Pages, το Keynote και το Numbers σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε επαγγελματικά έγγραφα, παρουσιάσεις και υπολογιστικούς πίνακες. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το iPad για να σημειώσετε σημειώσεις, να οργανώσετε το ημερολόγιό σας και να διαχειριστείτε τα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία σας.

Τέλος, το iPad προσφέρει επίσης δυνατότητες επικοινωνίας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το iPad για να στείλετε και να λάβετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, να πραγματοποιήσετε βιντεοκλήσεις μέσω της εφαρμογής FaceTime και να συνομιλήσετε με άλλους χρήστες μέσω των εφαρμογών μηνυμάτων και κοινωνικών δικτύων. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το iΡad για να κάνετε κλήσεις μέσω της εφαρμογής Τηλέφωνο, εφόσον έχετε μια έκδοση του iPad με δυνατότητα κινητής τηλεφωνίας.

Πηγή: appleinsider

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS