ΑρχικήΕπιστήμη & ΤεχνολογίαΠαραδόσεις Cybertruck: Οι πρώτες ειδοποιήσεις από την Tesla

Παραδόσεις Cybertruck: Οι πρώτες ειδοποιήσεις από την Tesla

Κάτοχοι κρατήσεων για το Cybertruck λαμβάνουν email με θέμα “προετοιμαστείτε για παράδοση“, κάτι που δείχνει ότι η Tesla θα αρχίσει να παραδίδει τα οχήματα στους πελάτες πιο γρήγορα απ’ ό,τι πιστεύαμε.

Κάτοχοι κρατήσεων για το Cybertruck λαμβάνουν email "προετοιμαστείτε για παράδοση," υποδεικνύοντας πιθανή επιτάχυνση από την Tesla.

Τον προηγούμενο μήνα, η Tesla πραγματοποίησε το επίσημο delivery event του Cybertruck για τα πρώτα αυτοκίνητα, αν και ο αριθμός των παραδόσεων ήταν περιορισμένος εκείνη την ημέρα. Φάνηκε ότι αυτές οι παραδόσεις ήταν κυρίως για VIPs, όπως ο συνιδρυτής του Reddit, Alexis Ohanian.

Κατά τη διάρκεια εκείνης της περιόδου, δεν ήταν σαφές πόσο γρήγορα θα ξεκινούσαν οι ευρύτερες παραδόσεις του Cybertruck. Αυτό θα μπορούσε να συμβεί είτε σε εβδομάδες είτε σε μήνες.

Τις τελευταίες ημέρες, όμως, μερικοί από τους κατόχους κρατήσεων για το Cybertruck έλαβαν emails με τίτλο “ετοιμαστείτε για παράδοση” που τους προσκαλούν να προσαρμόσουν την παραγγελία τους. Πρόκειται για παραγγελίες για την πλήρως εξοπλισμένη, την περιορισμένη έκδοση και την έκδοση “Foundation Series” με κόστος $120,000. Στο παρελθόν, η Tesla είχε πουλήσει περιορισμένες πρώιμες εκδόσεις των αυτοκινήτων της, όπως τα Roadster, Model S και Model X, με ονόματα όπως “Founders” ή “Signature“. Αυτή η πρακτική διακόπηκε για το Model 3, αλλά επανήλθε για το Cybertruck.

Δείτε επίσης: Ο Matthew McConaughey Σταρ του Νέου Παιχνιδιού, Exodus

Το email με την επισήμανση “ετοιμαστείτε για παράδοση” δεν υποδηλώνει απαραίτητα άμεση άφιξη των ηλεκτρικών ημι-φορτηγών, καθώς στο παρελθόν η Tesla έχει καθυστερήσει την παράδοση αυτοκινήτων κατά μερικούς μήνες, μετά από μια παρόμοια ειδοποίηση. Ωστόσο, το cybertruckownersclub έχει συγκεντρώσει πληροφορίες σε έναν πίνακα για τις παραγγελίες Cybertruck, με ορισμένες να δείχνουν ημερομηνίες παράδοσης από τον Δεκέμβριο.

Οι πελάτες με ημερομηνίες παράδοσης τον Δεκέμβριο βρίσκονται στο Τέξας και την Καλιφόρνια, όπου η Tesla αναφέρει ότι οι παραδόσεις της Foundation Series έχουν ήδη ξεκινήσει. Παρόλα αυτά, δεν υπάρχουν ακόμα αποδείξεις γι’ αυτές τις παραδόσεις, εκτός από την αρχική εκδήλωση παράδοσης. Οι παραδόσεις σε άλλες πολιτείες αναμένεται να ξεκινήσουν το 2024.

Φαίνεται ότι η Tesla σχεδιάζει να αυξήσει τις παραδόσεις προς το τέλος του τριμήνου, προκειμένου να παραδώσει κάποια Cybertrucks στους πελάτες πριν το τέλος της οικονομικής περιόδου και της χρονιάς. Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει αυτό η Tesla προς το τέλος της χρονιάς, προκαλώντας αρκετό χάος στα κέντρα παράδοσής της.

Δείτε ακόμα: Πώς Αστρονόμοι Αναζητούν Διαστημόπλοια Εξωγήινων Κοντά στη Γη

Όπως αναφέρει και το Electrek, αυτές οι παραδόσεις έρχονται πολύ πιο γρήγορα από ό,τι αναμέναμε. Με βάση το ιστορικό της Tesla, περιμέναμε μεγαλύτερη καθυστέρηση μέχρι την κανονική παράδοση Cybertrucks στο ευρύ κοινό.

Ειλικρινά, αυτές οι παραδόσεις έρχονται πολύ πιο γρήγορα από ό,τι αναμέναμε. Δεδομένου του ιστορικού της Tesla μεταξύ των εκδηλώσεων παράδοσης και του πρώτου κύματος πραγματικών παραδόσεων, περιμέναμε μεγαλύτερη καθυστέρηση προτού παραδοθεί σημαντικός αριθμός Cybertrucks στο ευρύ κοινό.
Παραδόσεις Cybertruck: Οι πρώτες ειδοποιήσεις από την Tesla

Ίσως αυτό να ισχύει ακόμα, και πιθανόν να υπάρξουν λίγες μόνο παραδόσεις μέχρι το τέλος της χρονιάς. Ωστόσο, με βάση τον αριθμό των ανθρώπων που καταχωρούνται στον πίνακα παρακολούθησης παραδόσεων, είναι πιθανό να πρόκειται για ένα “κύμα” παραδόσεων.

Δείτε επίσης: Πώς να μεταφέρετε εύκολα φωτογραφίες από το iPhone σας σε ένα USB flash drive

Η Tesla έχει δηλώσει ότι έχει δυνατότητα παραγωγής 125.000 Cybertrucks ετησίως. Δυσκολευόμαστε πραγματικά να φανταστούμε παραδόσεις σε πενταψήφιο αριθμό αυτοκινήτων μέχρι το τέλος αυτού του μήνα, αλλά ακόμη και μερικές εκατοντάδες ή χιλιάδες θα ήταν πάνω από τις προσδοκίες μας, δεδομένου ότι συνήθως υπάρχει ένα χρονικό διάστημα μεταξύ των delivery events της εταιρείας και των μαζικών παραδόσεων στους πελάτες.

Πηγή πληροφοριών: https://electrek.co

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS