ΑρχικήUpdatesApple: Κυκλοφόρησε το Journal app - Πώς λειτουργεί;

Apple: Κυκλοφόρησε το Journal app – Πώς λειτουργεί;

Η Apple κυκλοφόρησε το Journal app με τεχνητή νοημοσύνη για iPhone τη Δευτέρα ως μέρος της ενημέρωσης iOS 17.2.

Journal app apple

Το Journal app, που ανακοινώθηκε για πρώτη φορά τον Ιούνιο, χρησιμοποιεί το Siri της Apple για να προτείνει έξυπνα θέματα για το περιοδικό. Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να ζητήσετε να μοιραστείτε, για παράδειγμα, τη μουσική που ακούσατε ή να καταγράψετε τα ραντεβού και τις προπονήσεις που πραγματοποιήσατε εκείνη την ημέρα.

Διαβάστε περισσότερα: Η Apple ενδέχεται να τερματίσει τη συνεργασία της με τη Goldman Sachs

Το Journal app της Apple αποτελεί ένα παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο η εταιρεία επενδύει συνεχώς σε νέες δυνατότητες για το iPhone, προκειμένου να διατηρήσει την υπεροχή της έναντι του ανταγωνισμού, ιδίως από το Android της Google και άλλους κατασκευαστές. Το iPhone παραμένει το κυριότερο προϊόν της Apple, αντιπροσωπεύοντας σημαντικό ποσοστό των συνολικών πωλήσεων της εταιρείας.

Το Journal app είναι ένα πολύτιμο εργαλείο που επιτρέπει στους χρήστες να καταγράφουν και να διαχειρίζονται τις καθημερινές τους εμπειρίες με άνεση και ευκολία. Ανεξάρτητα από το αν προτιμάτε να προσθέσετε κείμενο, φωτογραφίες, ήχο ή δεδομένα τοποθεσίας, το Journal app παρέχει τη δυνατότητα να δημιουργείτε πλούσιες αναφορές που αποτυπώνουν με λεπτομέρεια τη ζωή σας.

Η μαγεία της μηχανικής μάθησης εκδηλώνεται μέσω του “μενού στιγμών”, το οποίο προτείνει θέματα βασιζόμενο στα δεδομένα που γνωρίζει από το τηλέφωνο του χρήστη. Αυτή η έξυπνη ενσωμάτωση παρέχει προτάσεις για την καταγραφή εμπειριών, όπως ταξίδια, μουσική και άλλα.
Η εφαρμογή παρέχει επίσης push notifications, προκειμένου να ενθαρρύνει τους χρήστες να καταγράψουν σημαντικές δραστηριότητες. Αυτή η λειτουργία μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμη για την παρακολούθηση της προόδου σε αθλητικές δραστηριότητες ή άλλες καθημερινές συνήθειες.
Η κοινωνική πτυχή της εφαρμογής επιτρέπει τη δημιουργία κοινών ημερολόγων με άλλους χρήστες σε κοντινή απόσταση.

Ωστόσο, η εφαρμογή χρειάζεται ακόμη βελτιώσεις. Η αυτόματη συμπλήρωση καταχωρήσεων και η δυνατότητα εξαγωγής θα αποτελούσε κάτι πολύ χρήσιμο. Παράλληλα, η συνεχής ανάπτυξη και η ολοκλήρωση με άλλες υπηρεσίες της Apple ανοίγουν προοπτικές για μελλοντικές εκδόσεις.

Δείτε επίσης: Apple: Ο σχεδιαστής των iPhone αναμένεται να αποχωρήσει

Πώς να αποκτήσετε το Journal app στο iPhone σας;

Journal app apple

Το Journal app είναι διαθέσιμο στο iOS 17.2 και μπορεί πλέον να εγκατασταθεί σε σύγχρονα iPhone.

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να το αποκτήσετε:

  • Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις.
  • Πατήστε Γενικά.
  • Επιλέξτε Ενημέρωση λογισμικού.

Πηγή: cnbc.com

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS