ΑρχικήinetPixel Watch: Ανανέωση με το Dynamic Color του Material You

Pixel Watch: Ανανέωση με το Dynamic Color του Material You

Το Pixel Watch σας ενδέχεται σύντομα να λάβει λίγη αγάπη από το Material You με το Dynamic Color

Τι χρειάζεται να γνωρίζετε:

  • Η Google εισάγει ένα μπλε χρώμα σε ολόκληρη τη διεπαφή του Pixel Watch, αντικαθιστώντας το λευκό.
  • Το νέο θέμα Dynamic Color εμφανίζεται στο Pixel Watch 2 που τρέχει στο Wear OS 4.
  • Η αλλαγή εμφανίζεται σε όλη τη διεπαφή, συμπεριλαμβανομένου του πίνακα γρήγορων ρυθμίσεων, των κουμπιών και άλλων.

Δείτε επίσης: Google: Ενημερώνει τις πολιτικές διαφημίσεων για τα κρυπτονομίσματα

Το Dynamic Color theming είναι μέρος του Material You της Google, επιτρέποντας στους χρήστες να έχουν χρωματικά σχήματα σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους, βασισμένα στο wallpaper που έχουν ορίσει στο Pixel τηλέφωνό τους. Μέχρι στιγμής, η ενσωμάτωση του Material You δεν έχει φτάσει στο Pixel Watch της εταιρείας, αλλά αυτό πιθανόν να αλλάξει σύντομα, χάρη στο Wear OS 4.

Η διεπαφή του Pixel Watch φαίνεται ότι πρόκειται να δει κάποια αλλαγή στα χρώματα, σύμφωνα με το 9to5Google. Η δημοσίευση ανέκρινε ορισμένες αλλαγές σε ένα Pixel Watch 2, με τις Γρήγορες Ρυθμίσεις να αντικαθίστανται από ένα μπλε χρώμα σε εικονίδια και κουμπιά σε όλη τη διεπαφή. Η αλλαγή για τους χρήστες παρατηρήθηκε στο Wear OS System UI με έκδοση 1.7.37.x από την προηγούμενη εβδομάδα· ωστόσο, δε θα βιώσουν όλοι αμέσως την αλλαγή.

Τα στιγμιότυπα οθόνης που κοινοποιήθηκαν από το 9to5 δείχνουν τον πίνακα γρήγορων ρυθμίσεων, που διατηρεί ακόμα το γκρι χρώμα φόντου για όλα τα κουμπιά ρυθμίσεων, αλλά τα εικονίδια εμφανίζονται μπλε. Η αλλαγή είναι επίσης ορατή στα κουμπιά όπως το “Καθαρισμός όλων” στο παράθυρο ειδοποιήσεων του Pixel Watch 2.

Δείτε ακόμα: Το Pixel Watch 2 Αποκτά Εγγύηση «Preferred Care»

Η αλλαγή φαίνεται να είναι μέρος του θέματος Dynamic Color, που ανακαλύφθηκε νωρίτερα φέτος. Το 9to5 επισημαίνει επίσης ότι η αλλαγή χρωματικού σχήματος εμφανίζεται επίσης στα Tiles και αναμένεται να εμφανιστεί σε ολόκληρη τη διεπαφή, συμπεριλαμβανομένων εφαρμογών, γρήγορων ρυθμίσεων, κουμπιών και άλλων.

Εξακολουθεί να αποφασίζεται εάν η αλλαγή στο χρωματικό σχήμα περιορίζεται στον καθιερωμένο μπλε τόνο ή εάν το Wear OS 4 επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν από προκαθορισμένα χρώματα καθώς η ενημέρωση διατίθεται σε περισσότερους χρήστες στο εγγύς μέλλον. Είναι πιθανόν να οριστούν με βάση το καντράν του ρολογιού.

Προηγούμενα ευρήματα έχουν αποκαλύψει ότι μπορεί να δούμε έναν νέο διακόπτη που θα επιτρέπει σε ένα δυναμικό χρωματικό σχήμα να έχει χρωματικά σχήματα σε όλη τη διεπαφή. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο για όσους προτιμούν να έχουν τη διεπαφή του Pixel Watch ρυθμισμένη στο προτιμώμενο τους χρωματικό σχήμα εντός των ρυθμίσεων.

Παράλληλα, ένα νέο χρωματικό σχήμα έχει πρόσφατα αναλάβει τον έλεγχο στην κινητή έκδοση του Google Play Store, το οποίο πρόσφατα επέλεξε ένα μπλε τόνο, αντικαθιστώντας τα προηγούμενα πράσινα χρώματα σε όλη τη διεπαφή.

Πηγή: androidcentral.com

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS