ΑρχικήinetApple Watch Series 8: Συνεχίζει να Εντυπωσιάζει

Apple Watch Series 8: Συνεχίζει να Εντυπωσιάζει

Το Apple Watch Series 8 εξακολουθεί να είναι ένα από τα καλύτερα οικονομικά έξυπνα ρολόγια σήμερα.

Δείτε ακόμα: Siri: Νέες Λειτουργίες Υγείας στα Apple Watch

Παρά την κάπως μεγάλη ηλικία του, το υψηλής ποιότητας Apple Watch Series 8 παραμένει αναμφίβολα ένα από τα κορυφαία έξυπνα ρολόγια που μπορεί να αγοράσει κανείς. Σε πολλές σημαντικές πτυχές, αυτό το μοντέλο που κυκλοφόρησε το 2022 είναι παρόμοιο ή ακόμη και πανομοιότυπο με το Apple Watch Series 9 του 2023, και σε έναν κύριο τομέα, το παλαιότερο μοντέλο έχει πραγματικά το προβάδισμα έναντι του διαδόχου του.

Ξεχάστε το Apple Watch SE και το Apple Watch SE 2, αφού αυτή η λύση προσφέρει ασυναγώνιστη αξία για τα χρήματά σας με μια υψηλής ποιότητας οθόνη Retina, τεχνολογία ECG που σώζει ζωές, παρακολούθηση οξυγόνου αίματος, ανίχνευση πτώσης και ζημιάς, έναν εξαιρετικά ανθεκτικό (και αρκετά κομψό) σχεδιασμό, και… μια όχι και τόσο κακή διάρκεια μπαταρίας.

Δείτε επίσης: Πώς να απενεργοποιήσετε το NameDrop σε iPhone και Apple Watch;

Φυσικά, αξίζει να αναφερθούμε στην τιμολόγηση, η οποία έχει μειωθεί για το Series 8 αρκετές φορές σε διάφορους μεγάλους αμερικανικούς και ευρωπαϊκούς λιανοπωλητές μετά την εκκίνηση του Series 9 πριν λίγους μήνες.

“Η τιμή του Apple Watch Series 8 έχει μειωθεί στο Walmart για τα Χριστούγεννα. Το βασικό μοντέλο 41mm μπορεί να αγοραστεί με $249, ενώ το 45mm με 4G έχει έκπτωση $180 και κοστίζει $349. Και τα δύο μη κυψελωτά μοντέλα έχουν έκπτωση $150, ενώ το μικρό μοντέλο με φωνητικές κλήσεις πέφτει από $499 σε $329.

Ιδανική ευκαιρία για Χριστουγεννιάτικο δώρο.

Αν και δεν είναι εντελώς πρωτοφανή και ενδέχεται να μην παραμείνουν ασυναγώνιστες για πολύ καιρό, αυτές οι καυτές νέες εκπτώσεις τελευταίας στιγμής κάνουν σίγουρα το Series 8 ένα πολύ ενδιαφέρον προϊόν για να το λάβετε υπόψη ως δώρο Χριστουγέννων, καθώς και πιθανώς το καλύτερο οικονομικό έξυπνο ρολόι που μπορεί να αγοράσει ένας οπαδός της Apple προς το παρόν.

Πηγή: phonearena.com

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS