ΑρχικήUpdatesXbox Game Pass: Έρχεται στο Meta Quest με ένα όμως πρόβλημα

Xbox Game Pass: Έρχεται στο Meta Quest με ένα όμως πρόβλημα

Η Microsoft επιτέλους φέρνει το Xbox Game Pass στα headsets Meta Quest 2, 3 και Pro, αλλά υπάρχει κάτι που πρέπει να σημειωθεί.

Xbox Game Pass Meta Quest

Στις 27 Σεπτεμβρίου 2023, η Meta αποκάλυψε το Quest 3, το οποίο αποτελεί την πρώτη τους προσπάθεια στον τομέα των ακουστικών μικτής πραγματικότητας.

Δείτε επίσης: Corsair HS80 Max Full Review: Ένα Premium Gaming Headset

Κατά τη διάρκεια της κεντρικής ομιλίας, η εταιρεία αποκάλυψε ότι το Xbox Game Pass θα είναι διαθέσιμο στο κατάστημα Meta Quest. Πολλοί ωστόσο πίστευαν ότι η λειτουργία AR θα ήταν διαθέσιμη μόνο στα headset μικτής πραγματικότητας.

Στις 13 Δεκεμβρίου 2023, η Microsoft κυκλοφόρησε την εφαρμογή Meta Quest και έφερε το Xbox Game Pass στο Quest 2 και στο Pro επίσης.

Τα Meta Quest 2, 3 και Pro λαμβάνουν υποστήριξη Xbox Game Pass
Σε μια ανάρτηση στο ιστολόγιο ανακοινώθηκε ότι η Microsoft άνοιξε τα δημοφιλή VR headsets για εκατοντάδες νέα παιχνίδια που δεν ήταν προηγουμένως διαθέσιμα στη σειρά Meta Quest, χωρίς την ανάγκη σύνδεσης με υπολογιστή.

Παρόλο που το Xbox Game Pass φέρνει πολλά νέα παιχίδια στην πλατφόρμα, είναι διαθέσιμα μόνο μέσω της νέας εφαρμογής Xbox Cloud Gaming.

Και, όπως πολλοί περιμένουν, δεν θα υπάρχουν διαθέσιμα VR παιχνίδια σύντομα. Αυτό θα ήταν ιδανικό για χρήση με τη λειτουργία AR του Meta Quest 3, ενώ οι κάτοχοι των Quest 2 και Pro θα μπορούν απλά να παίζουν τα παιχνίδια τους σε πλήρη οθόνη 2D.

Xbox Game Pass Meta Quest

Δεν γνωρίζουμε ακόμα αν η Microsoft θα εξετάσει το ενδεχόμενο να προσθέσει παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας (VR) στην πλατφόρμα της.

Προς το παρόν, οι παίκτες μπορούν να απολαύσουν παιχνίδια όπως το Starfield, το Forza Motorsport, το Halo Infinite και πολλά άλλα μέσω του headset Quest VR.

Διαβάστε περισσότερα: Wu-Tang Clan: Συναντά την Xbox σε Ένα Μοναδικό Action RPG

Πηγή: dexerto.com

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS