ΑρχικήinetΟι Κάτοχοι των AirPods μπορούν να αγοράσουν Νέα Θήκη USB-C

Οι Κάτοχοι των AirPods μπορούν να αγοράσουν Νέα Θήκη USB-C

Η Apple ανακοίνωσε ότι οι χρήστες των AirPods μπορούν τώρα να αγοράσουν ξεχωριστά τη θήκη USB-C για τα AirPods Pro 2 έναντι 110€ ευρώ.

Δείτε επίσης: Οι ακτίνες Χ αποκαλύπτουν όλες τις διαφορές μεταξύ αυθεντικών και πλαστών AirPods

Για εκείνους που έχουν κοιτάξει τα τελευταία AirPods Pro 2 με τη νέα τους θύρα USB-C, αλλά έχουν ήδη αγοράσει τη θύρα Lightning και δεν μπορούν να δικαιολογήσουν την επιπλέον δαπάνη των 280€ ευρώ για την αναβάθμιση σε USB-C από τον σύνδεσμο Lightning, υπάρχουν καλά νέα.

Η Apple προσφέρει τη θήκη USB-C για τα AirPods Pro 2 ως ξεχωριστό αξεσουάρ για τους υπάρχοντες χρήστες.

Η Apple προσφέρει τη θήκη MagSafe για 100€ ευρώ, κάνοντας τη μια καλή συμφωνία για κάποιον που ήδη έχει τα AirPods Pro δεύτερης γενιάς με τον σύνδεσμο Lightning. Άλλωστε, όταν αγοράζετε τη θήκη USB-C, μπορείτε να αντικαταστήσετε τα ακουστικά AirPods 2 και να τα τοποθετήσετε μέσα στη νέα θήκη· δεν υπάρχει αλλαγή στις διαστάσεις ή κάτι τέτοιο. Έτσι, αν σκεφτόσασταν να ξοδέψετε 280€ ευρώ για ένα νέο ζευγάρι, η Apple μπορεί να σας έσωσε σχεδόν 170€ ευρώ.

Μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο της Apple για να αγοράσετε τη νέα θήκη, καθώς έχει ήδη καταχωρηθεί στο κατάστημα. Ωστόσο, αν θέλετε χάραξη στα AirPods, δεν μπορείτε να το κάνετε όταν αγοράζετε τη θήκη ξεχωριστά. Η μοναδική επιλογή σας είναι η αγορά ενός ολοκαίνουργιου ζευγαριού.

Δείτε ακόμα: Apple: Θα αναβαθμιστούν τα Airpods Max στο μέλλον;

Επίσης, αν σκέφτεστε να την αγοράσετε για τα παλιά AirPods Pro πρώτης γενιάς – μην το κάνετε. Η Apple έχει καταχωρίσει ρητά ότι αυτές είναι μόνο για το δεύτερο γενιάς ζευγάρι. «Η θήκη φόρτισης είναι συμβατή με τα AirPods Pro (2η γενιά) που αρχικά αποστάλθηκαν είτε με τη θήκη φόρτισης MagSafe (USB‑C) είτε με τη θήκη φόρτισης MagSafe (Lightning)», σημειώνει η Apple.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Apple προσφέρει μια θήκη ξεχωριστά για τους χρήστες. Προηγουμένως, όταν έφερε τη φόρτιση MagSafe στα AirPods, άρχισε να προσφέρει μια συμβατική θήκη για τα AirPods Pro πρώτης γενιάς.

Πηγή: news18.com

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS