ΑρχικήGamingΑκύρωση του The Last of Us Online

Ακύρωση του The Last of Us Online

Το The Last of Us Online ακυρώθηκε καθώς η Naughty Dog δεν ήθελε να “γίνει αποκλειστικά ένα studio παιχνιδιών υπηρεσίας σε πραγματικό χρόνο”.

Το studio θα συνεχίσει να επικεντρώνεται στα single-player παιχνίδια.

Δείτε επίσης: Naughty Dog: Εργάζεται πάνω σε “Brand-New” παιχνίδια για έναν παίκτη!

Η Naughty Dog επιβεβαίωσε ότι έχει σταματήσει την ανάπτυξη του multiplayer τίτλου της σειράς The Last of Us – γνωστού ως The Last of Us Online – λόγω φόβων ότι θα επηρεάσει τα μελλοντικά single-player παιχνίδια του στούντιο.

Το The Last of Us Online ξεκίνησε την προπαραγωγή κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης του The Last of Us Part 2 (εκείνο που κυκλοφόρησε το 2020), το οποίο έφτασε χωρίς Multiplayer mode, για διαφορά από τον προκάτοχό του. Σε ανακοίνωση που κοινοποιήθηκε στο blog της Naughty Dog χθες (14 Δεκεμβρίου), το στούντιο δήλωσε ότι η απόφαση να σταματήσει την ανάπτυξη του τίτλου ήταν “εξαιρετικά δύσκολη” και πρόσθεσε ότι οι προγραμματιστές είναι “συντετριμμένοι στο στούντιο καθώς περιμέναμε με ανυπομονησία να το πάρουμε στα χέρια σας.”

“Καθώς προχωρούσαμε στην πλήρη παραγωγή, έγινε σαφές το τεράστιο μέγεθος των φιλοδοξιών μας. Για να κυκλοφορήσουμε και να υποστηρίξουμε το The Last of Us Online, θα έπρεπε να επικεντρωθούμε σε όλους τους πόρους του στούντιο για την υποστήριξη περιεχομένου μετά την κυκλοφορία για χρόνια, επηρεάζοντας σοβαρά την ανάπτυξη μελλοντικών single-player παιχνιδιών”, εξήγησε το στούντιο. “Έτσι, είχαμε δύο δρόμους μπροστά μας: να γίνουμε ένα studio αποκλειστικά για παιχνίδια υπηρεσίας σε πραγματικό χρόνο ή να συνεχίσουμε να επικεντρωνόμαστε στα μοναδικά παιχνίδια αφήγησης για έναν παίκτη που έχουν καθορίσει την κληρονομιά της Naughty Dog.”

Δείτε επίσης: GTA 6: Γιατί θα καθυστερήσει να κυκλοφορήσει σε υπολογιστές;

“Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για όλους όσοι στο στούντιο ασχολήθηκαν με αυτό το έργο. Οι μαθητεύσεις και οι επενδύσεις στην τεχνολογία από αυτό το παιχνίδι θα μεταφερθούν στον τρόπο που αναπτύσσουμε τα έργα μας και θα είναι ανεκτίμητα στην κατεύθυνση που κινούμαστε ως στούντιο”, συνέχισε. “Έχουμε περισσότερα από ένα φιλόδοξα, ολοκαίνουργια παιχνίδια για έναν παίκτη που εργαζόμαστε εδώ στη Naughty Dog, και δεν μπορούμε να περιμένουμε να μοιραστούμε περισσότερα για αυτό που έρχεται εν καιρώ.

Προς το παρόν, βρισκόμαστε λίγο λιγότερο από ένα μήνα μακριά από την κυκλοφορία του The Last of Us Part 2 Remastered – μια βελτιωμένη έκδοση της συνέχειας του 2020 που δημιουργήθηκε με το PlayStation 5 υπόψη, με βελτιωμένα γραφικά, χαρακτηριστικά DualSense και νέο περιεχόμενο. Αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 19 Ιανουαρίου 2024.

Πηγή: techradar.com

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS