ΑρχικήGamingSea of Stars: Αντικαθιστά NPC μετά από κατηγορίες απάτης

Sea of Stars: Αντικαθιστά NPC μετά από κατηγορίες απάτης

Ο CEO, ιδρυτής και δημιουργικός διευθυντής του indie RPG Sea of Stars, Thierry Boulanger, ανακοίνωσε την αντικατάσταση ενός NPC βασισμένου στο διαδικτυακό πρόσωπο Jirard Khalil “The Completionist” σε όλες τις πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένου του PlayStation.

Δείτε επίσης: Ακύρωση του The Last of Us Online

(Ένα indie παιχνίδι, συντομογραφία για ανεξάρτητο βιντεοπαιχνίδι, είναι ένα βιντεοπαιχνίδι που δημιουργείται συνήθως από άτομα ή μικρότερες ομάδες ανάπτυξης χωρίς τη χρηματοδοτική και τεχνική υποστήριξη μεγάλου εκδότη παιχνιδιών, αντίθετα με τα περισσότερα “AAA” παιχνίδια.)

(RPGrole-playing game ή Παιχνίδι ρόλων είναι ένα είδος παιχνιδιού στο οποίο οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο φανταστικών χαρακτήρων και μέσω συνεργασίας δημιουργούν ή παρακολουθούν ιστορίες.)

Ο Khalil κατηγορείται για το ότι πήρε έναν “ενεργό ρόλο” στην αυξανόμενη αντιπαράθεση που αφορά το Open Hand Foundation της οικογένειας Khalil, που συγκέντρωσε περισσότερα από 600.000 δολάρια σε δωρεές για φιλανθρωπικούς σκοπούς που ήταν προγραμματισμένο να πάνε σε έρευνα για τη νόσο του Αλτσχάιμερ.

Αντίθετα, τα χρήματα παρέμεναν σε έναν λογαριασμό του Open Hand για σχεδόν μια δεκαετία. Ολόκληρο το Saga είναι πολύπλοκο για να εξεταστεί εδώ, αλλά η αρχική ιστορία δόθηκε στη δημοσιότητα από τον YouTuber Karl Jobst, και η IGN έχει κάνει ένα εξαιρετικό έργο στο να καταγράφει τα γεγονότα καθώς εξελίσσονται. Ο Boulanger ανάρτησε μια ενημέρωση στο Discord, την οποία εντόπισε το RPGFan, εξηγώντας τη λογική χωρίς να εμπλέκεται σε λεπτομέρειες.

Το πιο σχετικό κομμάτι αναφέρει: “Καταλήξαμε σε αυτήν την απόφαση μετά από προσεκτική παρακολούθηση των γεγονότων τις τελευταίες εβδομάδες, και ενώ δεν είναι δική μας υποχρέωση να κρίνουμε, καθιστούμε προτεραιότητα το να διατηρούμε ένα θετικό και αισιόδοξο χώρο που αντικατοπτρίζει το πνεύμα των προθέσεών μας, είτε αυτές είναι δημιουργικές είτε άλλες.”

Δείτε ακόμα: Naughty Dog: Εργάζεται πάνω σε “Brand-New” παιχνίδια για έναν παίκτη!

Ο Khalil προώθησε το παιχνίδι, διατηρώντας χώρο για το The Messenger και το Sea of Stars κατά τη διάρκεια του ετήσιου IndieLand στον χρηματοδότη του το 2020, 2021, 2022 και 2023. Ο Khalil πήρε συνέντευξη από τον Boulanger κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης, και κατά τη διάρκεια αυτών των ροών, ο Khalil εκκινούσε έκκληση για δωρεές στο Open Hand. Ένας χαρακτήρας βασισμένος στον Khalil προστέθηκε τελικά, πιθανώς ως ευχαριστία για την προώθηση του παιχνιδιού, με το όνομα “Jirard the Constructionist”. Με την ενημέρωση πλέον live, το NPC του Sea of Stars έχει αντικατασταθεί από τον πιο γενικό, αλλά πιθανώς λιγότερο συζητήσιμο Bob.

Πηγή: pushsquare.com

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS