ΑρχικήUpdatesΠροδιαγραφές Samsung Galaxy S24

Προδιαγραφές Samsung Galaxy S24

Βάσει των μέχρι στιγμής αναφερόμενων διαρροών, φαίνεται ότι το Samsung Galaxy S24 δεν θα διαφέρει σημαντικά από το Samsung Galaxy S23.

Samsung Galaxy s24

Ωστόσο, μια αναβάθμιση είναι αναμενόμενη.

Διαβάστε περισσότερα: Galaxy S24 Ultra: 56% Αυξημένη Αντοχή και ισχυρότερο Gorilla Glass

Ούτε οι συνήθεις λειτουργίες, ούτε οι επιπρόσθετες λειτουργίες των νέων γενιών των τηλεφώνων Galaxy αναμένεται να υποστούν σημαντικές αλλαγές στον εξωτερικό τους σχεδιασμό, εκτός από την πιθανή χρήση τιτανίου στις πλευρές και την προσθήκη νέων χρωμάτων.

Καθώς τα τηλέφωνα Galaxy S24 εστιάζουν στην τεχνητή νοημοσύνη, απαιτείται ένα ισχυρό chipset για να υποστηρίξει τις ενσωματωμένες λειτουργίες της AI. Αναμένουμε, λοιπόν, να δούμε τα τηλέφωνα Galaxy S24 να εξοπλίζονται με το chip Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 τουλάχιστον στις Η.Π.Α. και την Κίνα, καθώς και με ένα Exynos 2400 σε άλλες περιοχές.

Η μπαταρία του Galaxy S24 Plus αναμένεται να φτάσει τη χωρητικότητα των 4.900 mAh, προσφέροντας μια εντυπωσιακή αναβάθμιση σε σχέση με τον προκάτοχό του. Δυστυχώς, το τυπικό Galaxy S24 φαίνεται ότι θα διατηρήσει τα 3.900 mAh, την ίδια χωρητικότητα δηλαδή με το περσινό μοντέλο.

Samsung Galaxy s24

Δείτε επίσης: Samsung One UI 5.1.1 beta: Ποιες συσκευές θα το αποκτήσουν;

Οι κάμερες και για τα δύο τηλέφωνα Samsung Galaxy S24 αναμένεται να έχουν τις ίδιες προδιαγραφές με εκείνες των αντίστοιχων μοντέλων S23. Ωστόσο, αναμένουμε ότι οι βελτιωμένες δυνατότητες επεξεργασίας και η υπολογιστική φωτογραφία θα οδηγήσουν σε σημαντικές αναβαθμίσεις στην ποιότητα των φωτογραφιών των συσκευών Galaxy.

Πηγή: techradar.com

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS