ΑρχικήgamingΤο update του Armored Core 6 προσθέτει νέα μέρη, νέους χάρτες

Το update του Armored Core 6 προσθέτει νέα μέρη, νέους χάρτες

Με το πολυαναμενόμενο Patch 1.05 στο Armored Core 6, ανοίγουμε την πύλη σε νέες εξελίξεις και εκπλήξεις για τους λάτρεις του παιχνιδιού.

Με το πολυαναμενόμενο Patch 1.05 στο Armored Core 6, ανοίγουμε την πύλη σε νέες εξελίξεις και εκπλήξεις για τους λάτρεις του παιχνιδιού.

Στον συναρπαστικό κόσμο του Armored Core 6: Fires of Rubicon, η FromSoftware προσφέρει μια ευχάριστη έκπληξη στους πιστούς οπαδούς της σειράς. Με την επερχόμενη κυκλοφορία του patch 1.05, οι παίκτες θα αντιμετωπίσουν νέο περιεχόμενο, επιπλέον δυνατότητες και προσθήκες στον κόσμο του Armored Core, υπόσχοντας μια συναρπαστική εμπειρία παιχνιδιού.

Η FromSoftware ετοιμάζει μια ευχάριστη έκπληξη για τους φαν του Armored Core προς το τέλος της χρονιάς. Την Τρίτη, θα κυκλοφορήσει το patch 1.05 για το Armored Core 6: Fires of Rubicon, προσφέροντας νέο περιεχόμενο και χαρακτηριστικά στο πολυπαίκτηρο κομμάτι του παιχνιδιού, καθώς και μερικά καινούρια εξαρτήματα για την εξοπλισμό των ACs των παικτών.

Δείτε επίσης: Halo Infinite: Νέα Εμπειρία με το Firefight PvE!

Μια καινούρια προσθήκη στο patch 1.05 είναι το ranked online matchmaking, συνοδευόμενο από ranked leaderboards που αναμένεται να δώσουν νέα πνοή στη PvP λειτουργία του Armored Core 6. Οι πιλότοι θα έχουν επίσης νέους χάρτες PvP για μάχες και περισσότερες επιλογές εξατομίκευσης με προσαρμοσμένα nameplates.

Ωστόσο, η πραγματική έλξη έρχεται με τα νέα εξαρτήματα που θα προστεθούν στο παιχνίδι. Παρόλο που αναμένουμε τις επίσημες σημειώσεις του patch, πληροφορίες που διέρρευσαν νωρίτερα από τον κατασκευαστή οδηγιών FuturePress αναφέρουν προσθήκες στο οπλοστάσιο των παικτών όπως:

R-Arm and L-Arm Unit

  • WR-0555 ATTACHE Heavy machine gun
  • PFAU/66D Pulse missile launcher

R-Back and L-Back Unit

  • DF-GA-09 SHAO-WEI Gatling cannon
  • VE-60LCB Laser cannon

Head

  • Lammergeier/44F

Core

  • Lammergeier/40F

Arms

  • Lammergeier/46F

Legs

  • Lammergeier/42F

Τα εν λόγω αντικείμενα θα είναι προσβάσιμα σε διάφορα σημεία κατά την πρόοδο του παιχνιδιού, οπότε οι φίλοι του Armored Core 6 που έχουν ήδη ολοκληρώσει το παιχνίδι τουλάχιστον μία φορά θα τα αποκτήσουν με την κυκλοφορία του patch. Συγχρόνως, περιμένουμε ορισμένες προσαρμογές σε όπλα και εξαρτήματα των AC, με βάση τις προηγούμενα διαρρεύσεις λεπτομερειών για το patch.

Δείτε ακόμα: Ακύρωση του The Last of Us Online

Καθώς οι παίκτες προετοιμάζονται για την ενσωμάτωση του νέου περιεχομένου και των εξελίξεων που φέρνει το patch 1.05, το Armored Core 6 υπόσχεται να διατηρήσει το ενδιαφέρον και την ανανέωση στην PvP λειτουργία του. Με τις πρόσφατες προσθήκες στον εξοπλισμό και τις διορθώσεις στα όπλα, οι παίκτες μπορούν να περιμένουν μια εμπειρία παιχνιδιού που ξεπερνά τις προσδοκίες τους. Κρατηθείτε καλά, καθώς εισβάλλουμε στη νέα εποχή του Armored Core 6.

Πηγή πληροφοριών: https://www.polygon.com

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS