ΑρχικήGamingWorld of Warcraft: Ανακοινώθηκε το RoadMap του 2024

World of Warcraft: Ανακοινώθηκε το RoadMap του 2024

Το World of Warcraft ανακοίνωσε το RoadMap (σχέδιο πορείας) προς την έναρξη του The War Within της μαζικής Worldsoul Saga, της τριλογίας επεκτάσεων που αναμένεται να ξεκινήσει το 2024.

Δείτε επίσης: Ανακαλύψτε το World of Warcraft: Season of Discovery!

Το σχέδιο πορείας αποκαλύπτει ότι το World of Warcraft θα κυκλοφορήσει έξι ενημερώσεις περιεχομένου μέχρι το φθινόπωρο του 2024. Αναλύει τον 4ο κύκλο, που περιλαμβάνει την επιστροφή του προηγούμενου *raid της Dragonflight *(Ένα raid είναι ένας τύπος αποστολής σε παιχνίδια ρόλων πολλαπλών παικτών online (MMORPGs), όπου ένας αριθμός ατόμων προσπαθεί να νικήσει είτε: (α) έναν άλλον αριθμό ατόμων σε αντιπαράθεση παίκτη εναντίον παίκτη (PvP), (β) μια σειρά από ελεγχόμενους από υπολογιστή εχθρούς (μη παίκτες χαρακτήρες NPC) σε ένα πεδίο μάχης παίκτη έναντι περιβάλλοντος (PvE), ή (γ) έναν πολύ ισχυρό boss.), ένα νέο εορταστικό γεγονός και άλλα. Ακολουθεί το pre-patch (προ-επέκταση λογισμικού) για το The War Within, το πρώτο κεφάλαιο της Worldsoul Saga, που αναμένεται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι.

Η Worldsoul Saga ανακοινώθηκε για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της BlizzCon 2023. Αποτελεί τις 10η, 11η και 12η επέκτασεις στο χρονολόγιο του World of Warcraft και θα χαρακτηριστεί ως “η κορύφωση των πρώτων 20 χρόνων της αφήγησής μας”, σύμφωνα με τον εκτελεστικό δημιουργικό διευθυντή Chris Metzen. Σε συνέντευξη με το IGN, η Blizzard εξήγησε γιατί η Worldsoul Saga θα αποτελείται από τρεις επεκτάσεις και γιατί μοιάζει κάπως με το Marvel Cinematic Universe (MCU).

Εκτός από το σχέδιο πορείας προς το The War Within, η Blizzard αποκάλυψε επίσης το σχέδιο πορείας του WoW Classic, το οποίο μπορείτε να βρείτε παρακάτω.

Δείτε ακόμα: Suicide Squad: Kill the Justice League: Διαρροές και Αντίδρασεις

Το WoW Classic είναι ένα MMO παλαιού τύπου με αργή ανάπτυξη και ουσιαστικά ένα παράπλευρο παιχνίδι για τους συνδρομητές του κανονικού World of Warcraft. Το σύγχρονο WoW σχεδιάστηκε για να σας μεταφέρει στο πιο πρόσφατο περιεχόμενο που έχει κυκλοφορήσει όσο το δυνατόν ταχύτερα.

Συνιστάται να παίξετε πρώτα την κανονική “καταστηματική” νέα έκδοση.

Η Worldsoul Saga αντιπροσωπεύει τη μεγαλύτερη εξέλιξη που έχει κάνει το MMORPG της Blizzard εδώ και πολλά χρόνια, καθιστώντας το 2024 ιδιαίτερα κρίσιμο. Το World of Warcraft ορθοπόδησε πρόσφατα, με την επέκταση Dragonflight να γίνεται καλοδεχούμενη από τους οπαδούς, αλλά ταυτόχρονα αντιμετωπίζει αυξανόμενο ανταγωνισμό. Το Final Fantasy XIV θα κυκλοφορήσει επίσης μια επέκταση το 2024, σημαίνοντας ότι τα δύο MMO θα έρθουν αντιμέτωπα.

Πηγή: ign.com

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS