ΑρχικήTop PicksGodeal24 Christmas Deal: Lifetime Office 2021 με 15.05€

Godeal24 Christmas Deal: Lifetime Office 2021 με 15.05€

Πού και πώς να αγοράσετε το Office 2021 εφ’ όρου ζωής με 25€; Οι χριστουγεννιάτικες προσφορές του Godeal24 σας προσφέρουν μεγάλες εκπτώσεις!

Η Black Friday και η Cyber ​​Monday πέρασαν αλλά τα Χριστούγεννα είναι πιο κοντά από πότε. Ξεχάσατε να αγοράσετε χριστουγεννιάτικα δώρα για εσάς ή την οικογένεια σας; Μην ανησυχείτε, το Godeal24 είναι εδώ για εσάς, προσφέροντας σας αυθεντικές σουίτες και λειτουργικά συστήματα για όλη τη διάρκεια της ζωής σας σε πολύ χαμηλές τιμές. Το Godeal24 Big Sale για τα Χριστούγεννα θα σας προσφέρει τα φθηνότερα ψηφιακά κλειδιά λογισμικού για λίγες μόνο ημέρες!

Δείτε ακόμα: Microsoft Teams Επιτρέπει πλέον να σχεδιάζετε τα δικά σας εικονικά φόντα

Είτε συντάσσετε ένα σημαντικό έγγραφο για την εργασία σας είτε προσπαθείτε να οργανώσετε τα προσωπικά σας οικονομικά για να κάνετε προϋπολογισμό για μια μεγάλη αγορά, το Microsoft Office προσφέρει μια σειρά από χρήσιμες εφαρμογές. Μέχρι τις 26/12, το Microsoft Office 2021 Professional Plus για Windows κοστίζει μόνο 25,25 € και το Microsoft Office 2021 Home & Business για Mac κοστίζει μόλις 49,25 € η οποία είναι η χαμηλότερη τιμή που θα βρείτε στο διαδίκτυο! Εάν δεν είστε επαγγελματίας, μπορείτε να επιλέξετε το Office 2019 Pro που κοστίζει 22,25€. Η φθηνή τιμή είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να επιλέξετε το Godeal24 αφενός. Από την άλλη, το Godeal24 διαθέτει μια επαγγελματική ομάδα εξυπηρέτησης πελατών που θα απαντά στις ερωτήσεις σας όλο το εικοσιτετράωρο! Επιπλέον, η εξαιρετικά γρήγορη παράδοση και οι οδηγίες εγκατάστασης βήμα προς βήμα είναι όλες οι υπηρεσίες που μπορείτε να απολαύσετε στο Godeal24!

Godeal24 Christmas Deal: Lifetime Office 2021 με 15.05€

Αποκτήστε το Lifetime Microsoft Office 2021 μόνο με 15.05€ ανά pc

MS Office για MAC

Ο ασφαλέστερος τρόπος για να αποκτήσετε ένα working key για να ενεργοποιήσετε τα Windows 10!

Αποκτήστε το οικονομικό πακέτο σας σήμερα! (κωδικός κουπονιού “SGO62”)

Η εκπληκτική προσφορά θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό! Μια εξαιρετική ευκαιρία!

Έκπτωση έως και 50% σε Περισσότερα Windows και Office! (κωδικός κουπονιού ” SGO50″)

Ο πιο βολικός τρόπος για να αποκτήσετε εργαλεία είναι το Godeal24. Η χρήση λειτουργικών κλειδιών και η επαγγελματική εξυπηρέτηση πελατών καθιστούν την αγορά σας χωρίς προβλήματα!

>>>Get More Tools

Πως να πληρώσετε;

  • Πηγαίνετε στη σελίδα ολοκλήρωσης αγοράς, συνεχίστε ως επισκέπτης (ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό) και στη συνέχεια συμπληρώστε τα “Billing Information“.
Godeal24 Christmas Deal: Lifetime Office 2021 με 15.05€
  • Επιλέξτε “CWALLETCO” σε αυτό το βήμα και μετά κάντε κλικ στο “Continue”.
Godeal24 Christmas Deal: Lifetime Office 2021 με 15.05€

  • Ελέγξτε την παραγγελία σας και κάντε κλικ στο “Place Order”.
  • Στη συνέχεια θα μεταβεί σε αυτή τη σελίδα, κάντε κλικ στο “Choose payment methods”.
  • Tέλος, μπορείτε να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε το PayPal για να ολοκληρώσετε την πληρωμή.
Godeal24 Christmas Deal: Lifetime Office 2021 με 15.05€

Στο Godeal24, μπορείτε να εξοικονομήσετε πολύ χρόνο και χρήμα με άδειες χρήσης Microsoft με έκπτωση, σημαντικό λογισμικό ασφάλειας πληροφορικής και άλλα εργαλεία υπολογιστή. Αποκτήστε Windows OS και MS Office σε ασυναγώνιστη τιμή. Απολαύστε τις αγορές χωρίς προβλήματα με την ψηφιακή παράδοση της Godeal24, η οποία στέλνει το λογισμικό σας απευθείας στο email σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από την αγορά. Επιπλέον, με βαθμολογία TrustPilot 98% Εξαιρετική και 24/7 εξειδικευμένη τεχνική υποστήριξη, μπορείτε να είστε σίγουροι για την ποιότητα του προϊόντος που αγοράζετε. Η Godeal24 υπόσχεται ότι προσφέρει 24/7 επαγγελματική τεχνική υποστήριξη και ισόβια εξυπηρέτηση μετά την πώληση και ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν χωρίς προβλήματα!

Επικοινωνήστε με το Godeal24: service@godeal24.com

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS