ΑρχικήUpdatesApple: Γιατί αποσύρει το Airpower;

Apple: Γιατί αποσύρει το Airpower;

Το AirPower, το ακυκλοφόρητο φιλμ φόρτισης της Apple, εμφανίζεται σε εικόνες και βίντεο που ακόμη δεν έχουν εκδοθεί.

Airpower

Το πρωτότυπο έργο από το 2017 αντιμετωπίζει προβλήματα υπερθέρμανσης, καθώς η θήκη των AirPods Pro λιώνει και εμφανίζει φουσκάλες λόγω υψηλής θερμοκρασίας. Το 2019, η Apple αποσύρθηκε από το AirPower λόγω προβλημάτων στον έλεγχο της θερμοκρασίας κατά τη φόρτιση. Φήμες από τον leaker Kosutami αποκαλύπτουν τις προσπάθειες της Apple να ξεπεράσει τα προβλήματα, αλλά το αποτέλεσμα ήταν ανεπιτυχές. Μια φωτογραφία που δείχνει το AirPower να φορτίζει ένα τηλέφωνο Android παρουσιάζει ενδιαφέρον, υπονοώντας ότι το προϊόν δεν ήταν περιορισμένο μόνο σε συσκευές της Apple.

Διαβάστε περισσότερα: Apple Watch Series X: Δεν θα είναι συμβατό με παλιά λουριά

Ο χρήστης Kosutami δοκίμασε ένα πρωτότυπο AirPower με 15 πηνία φόρτισης, λιγότερα από το ανασχεδιασμένο πρότυπο του 2017 με 21 πηνία. Η έλλειψη πηνίων προκάλεσε κενά στην κάλυψη του μαξιλαριού, με αποτέλεσμα να υπερθερμανθεί και να υποστεί βλάβη. Είναι εξαιρετικά σπάνιο να ρίξετε μια ματιά σε ένα ακυκλοφόρητο προϊόν της Apple, όπως αυτό. Αυτό είναι ακόμη πιο σπάνιο επειδή αποκαλύπτει την πραγματική ζημιά που μπορούσαν να προκαλέσουν τα πρώιμα πρωτότυπα του AirPower.

Airpower

Με βάση αυτά τα στοιχεία, φαίνεται ότι η Apple δικαιολογημένα αποφάσισε να εγκαταλείψει το έργο, ανεξάρτητα από τις υψηλές φιλοδοξίες της.

Πηγή: techradar.com

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS