ΑρχικήUpdatesOnePlus 12R: Θα κυκλοφορήσει σε Αμερική και Ευρώπη

OnePlus 12R: Θα κυκλοφορήσει σε Αμερική και Ευρώπη

Η OnePlus ανακοινώνει επίσημα ότι το OnePlus 12R θα καταφθάσει δυναμικά στην Αμερική και την Ευρώπη το 2024.

Η OnePlus ανακοινώνει επίσημα ότι το OnePlus 12R θα καταφθάσει στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη το 2024.

Συνολικά, η επίσημη έλευση του OnePlus 12R στην Αμερική και την Ευρώπη αντιπροσωπεύει έναν σημαντικό ορόσημο για την εταιρεία. Με την πολυετή παρουσία της στην αγορά, η OnePlus συνεχίζει να διακρίνεται για την προσφορά της προηγμένης τεχνολογίας σε μια παγκόσμια κλίμακα.

Σε μια “Συζήτηση κοντά στη φωτιά” με κορυφαία μέλη της OnePlus, συμπεριλαμβανομένου του Pete Lau, η εταιρεία κάνει μια ανασκόπηση των σημαντικών γεγονότων της τελευταίας δεκαετίας, προειδοποιώντας επίσης για το τι αναμένεται στο μέλλον.

Το OnePlus 12 έχει ήδη κυκλοφορήσει στην Κίνα, με το βίντεο να δημοσιεύεται την ίδια ημέρα που ανακοινώνεται η παγκόσμια ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου σημαινόμενου μοντέλου. Ωστόσο, η παγκόσμια έκδοση του OnePlus 12 δεν θα είναι μοναχική.

Δείτε επίσης: Nothing Phone (2a): Διέρρευσαν φωτογραφίες πριν την κυκλοφορία του

Συνεχίζοντας την παράδοση των προηγούμενων ετών, η OnePlus θα παρουσιάσει μια έκδοση σειράς “R” της συσκευής. Η σειρά αυτή ξεκίνησε με το OnePlus 9R το 2021 και συνεχίστηκε με τα OnePlus 10R και OnePlus 11R.

Επιπλέον, το OnePlus 12R διευρύνει την παρουσία του εκτός Ινδίας, φτάνοντας σε Βόρεια Αμερική και Ευρώπη. Η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι η συσκευή θα είναι διαθέσιμη και στις Ηνωμένες Πολιτείες, ανακοινώνοντας το επερχόμενο λανσάρισμα στην αγορά της χώρας.

Με την επέκταση της διαθεσιμότητας του OnePlus 12R στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη, η OnePlus στρέφεται προς μια πιο παγκόσμια προσέγγιση, ενισχύοντας την παρουσία της σε βασικές αγορές. Η επέκταση αυτή αντικατοπτρίζει τη δέσμευση της εταιρείας να προσφέρει τις νεότερες τεχνολογικές καινοτομίες σε περισσότερους καταναλωτές παγκοσμίως.

Δείτε ακόμα: OnePlus 12 με Snapdragon 8: Ντεμπούτο στην Κίνα στις 5 Δεκεμβρίου

Επιπλέον, η σειρά “R” συνεχίζει να αποτελεί μια σημαντική πτυχή της στρατηγικής κυκλοφορίας της OnePlus. Με την προσθήκη του OnePlus 12R, η εταιρεία επεκτείνει τη γκάμα της, προσφέροντας επιλογές για κάθε τύπο χρήστη. Αυτή η ποικιλομορφία αποτελεί μια ακόμα απόδειξη της δέσμευσης της OnePlus να ικανοποιεί τις ανάγκες του διαφορετικού κοινού της, προσφέροντας υψηλής ποιότητας καινοτομίες σε κάθε συσκευή της γκάμας της.

Πηγή πληροφοριών: https://9to5google.com

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS