ΑρχικήGamingΝέα Εποχή στο Escape From Tarkov: Ό,τι Πρέπει να Γνωρίζετε για το...

Νέα Εποχή στο Escape From Tarkov: Ό,τι Πρέπει να Γνωρίζετε για το μεγάλο wipe

Με το επίκαιρο ‘wipe’, αναδύεται ένα νέο κεφάλαιο στο Escape From Tarkov. Κατευθυνθείτε προς το Ground Zero, όπου η δράση εκτοξεύεται!

Καλωσορίστε στο νέο κεφάλαιο του Escape From Tarkov! Ανακαλύψτε τα πάντα για το μεγάλο wipe και τον συναρπαστικό χάρτη Ground Zero.

Ο παραγωγός παιχνιδιών Battlestate Games επιβεβαίωσε ότι το επόμενο wipe στο Escape From Tarkov πρόκειται να πραγματοποιηθεί αύριο, στις 27 Δεκεμβρίου, στις 7 π.μ. GMT / 2 π.μ. EST.

To νέο wipe (επαναφορά) θα ξεκινήσει την εγκατάστασή της την ίδια ώρα και υπολογίζεται ότι θα διαρκέσει έξι ώρες, με προβλεπόμενη ώρα έναρξης στις 8 π.μ. EST. Ωστόσο, υπάρχει πιθανότητα να πάρει περισσότερο χρόνο, οπότε μην αναμένετε να είστε έτοιμοι να παίξετε ακριβώς τότε. Δε θα είναι δυνατό να παίξετε το Tarkov κατά τη διάρκεια της εφαρμογής του patch.

Δείτε ακόμη: The Last of Us 2 Remastered: Η Εξέλιξη του Αριστουργήματος

Το wipe θα συμπίπτει με την κυκλοφορία του πακέτου 0.14, το οποίο περιλαμβάνει έναν νέο χάρτη με το όνομα Ground Zero, έναν καινούργιο αφεντικό που ονομάζεται Kollontay και παρουσιάζεται ως πολύ εντυπωσιακός, καθώς και μια ανανέωση του συστήματος ανάκρουσης. Η κοινότητα αναμένει ανυπόμονα το νέο wipe, με το νέο σύστημα ανάκρουσης να αναμένεται να επηρεάσει σημαντικά όλους τους παίκτες. Ωστόσο, θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι αύριο για να δούμε πόσο μεγάλη αλλαγή θα είναι.

Πιθανόν να λάβουμε τις πλήρεις σημειώσεις για την ενημέρωση αυτή αύριο πρωί, κατά την προσθήκη της ενημέρωσης στους διακομιστές. Ενδέχεται, συνεπώς, να υπάρξουν αναπάντεχες προσθήκες στο Tarkov. Ήδη γνωρίζουμε για νέα όπλα και πιθανή ενημέρωση στο Shoreline, ενώ προστίθεται το BTR στους δρόμους του Tarkov. Όπως συμβαίνει πολλές φορές, ενδέχεται να υπάρξουν και άλλες μεγάλες εκπλήξεις.

Αναμένεται επίσης ότι ο νέος χάρτης, Ground Zero, θα περιορίζεται σε παίκτες χαμηλού επιπέδου, κάτι που τον καθιστά ιδανικό μέρος για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας στο Tarkov. Συνήθως, είναι μια εξαιρετική περίοδος για να ξεκινήσετε το παιχνίδι, καθώς όλοι επαναφέρονται στο μηδέν. Άρα, αν σκέφτεστε να το δοκιμάσετε, τώρα είναι μια καλή στιγμή, ειδικά με την τρέχουσα προσφορά για τις διακοπές.

Δείτε επίσης: Sims 4: Δωρεάν DLC και Mods για μια Πιο Ενδιαφέρουσα Εμπειρία

Μετά την ανακοίνωση της ημερομηνίας του για αύριο στο Twitter, η ομάδα της BSG επιβεβαίωσε επίσης ότι αυτό το wipe δεν θα επηρεάσει το Escape From Tarkov Arena, και δεν θα υπάρξει wipe για το νέο παιχνίδι. Λαμβάνοντας υπόψη ότι κυκλοφόρησε μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, φάνηκε περίεργο ότι θα επαναφέρουν την πρόοδο τόσο σύντομα.

Στην προετοιμασία του wipe, υπήρξαν πολλά νέα γεγονότα, συμπεριλαμβανομένης μιας ολοκληρωτικά νέας σειράς αποστολών που αποδείχθηκε διχαστική, καθώς παρείχε ένα εφέ κατάστασης που επηρεάζει την οθόνη σας μέχρι να ολοκληρωθεί η σειρά αποστολών. Ωστόσο, με την επαναφορά τώρα επιβεβαιωμένη για αύριο, αυτά τα γεγονότα θα ολοκληρωθούν και η κοινότητα πιστεύει ότι η αμφιλεγόμενη γραμμή αποστολής θα καταργηθεί.

Πηγή πληροφοριών: https://www.forbes.com/?sh=5b2e1e9e2254

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS